Lovren iznenađen što je Salah došao na ručak: "Zaboravljeni prijatelj..."

Oglasio se na Instagramu

Lovren iznenađen što je Salah došao na ručak: "Zaboravljeni prijatelj..."

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ponovo je izazvao dosta pažnje svojom objavom na Instagramu.

Lovren zna često nasmijati svoje fanove objavama na ovoj društvenoj mreži, a odlučio je to ponovo uraditi. Ovaj put je objavio fotografiju sa svojim saigračem Mohamedom Salahom iz jednog restorana i odlučio je "prozvati" Egipćanina.

Oni su imali zajednički ručak u jednom restoranu, te su se slikali s kuharom koji vodi restoran. Pored dobre hrane očito je Lovren bio iznenađen i zbog Salaha što je uopšte došao na ručak.

"Hvala ti Fernando na sjajnom ručku. Čak se i Mo pojavio na ručku nakon dugo vremena (zaboravljeni prijatelj)", napisao je Lovren uz fotografiju.

View this post on Instagram

Thank you @homechefibiza for the amazing lunch. Even Mo showed up for lunch after long time no see. (forgotten friend) 🙄

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi