Salahu teško pao poraz od Lovrena u stonom tenisu, a onda se oglasio i Luka Modrić

Defanzivac Redsa se pohvalio na Instagramu

Salahu teško pao poraz od Lovrena u stonom tenisu, a onda se oglasio i Luka Modrić

E. Čaušević

Dejan Lovren ove sezone se nije baš naigrao u dresu Liverpoola i  očito je zadužen za dobru atmosferu u svlačionici Redsa.

Lovren je odigrao svega osam mečeva u Premiershipu, te je zbog povrede bio više od mjesec dana van terena. No, hrvatski defanzivac je počeo trenirati s ekipom, a to je iskoristio za zanimljiv okršaj s Mohamedom Salahom.

Oni su veoma dobri prijatelji i često zezaju jedan drugog putem Instagrama, ali ovaj put Lovren je imao više razloga da se naslađuje. On je pobijedio Salaha u stonom tenisu i Egipćanin mu je morao pružiti ruku na kraju.

Lovren je na Instagramu objavio da je Salah na kraju čak i slomio svoju reketu jer mu je teško pao poraz. U komentarima se oglasio i Luka Modrić s kojim Lovren očito i nema toliko uspjeha u stonom tenisu.

"Našao si nekoga da ti napuni samopouzdanje. Čekam te", napisao je Modrić.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi