Kakva podrška! Zagrepčanka na golom tijelu oslikala Dinamov grb
Foto: Instagram

Igrači će letjeti po terenu

Kakva podrška! Zagrepčanka na golom tijelu oslikala Dinamov grb

O. Lekić

Malo više od sat vremena ostalo je do utakmice između Benfice i Dinama.

"Modri" su u prvom susretu odigranom na Maksimiru slavili s minimalnih 1:0 i tako otvorili vrata četvrtfinala Evropske lige, a da bi se našli među 'kremom' potrebno je da na kultnom Luzu ponove sjajan meč i eliminišu Benficu.

Gojaku, Dilaveru i društvu podršku je pružila i prelijepa Zagrepčanka Marija Žilec. Ona je, naime, oslikala svoje savršeno tijelo u bojama Dinama i tako doslovno zapalila društvene mreže, a ispod fotografije postavila je opis: "Danas ćemo pobijediti".

Marijin vid podrške je oduševio brojne Dinamove navijače, a nema sumnje da je dala dodatni motiv i igračima. Na društvenim mrežama se već mogu vidjeti zanimljivi komentari poput onih da uz ovakvu podršku Modri mogu i do finala.

Na sličan način Marija je, podsjetimo, ljetos bodrila i hrvatsku reprezentaciju na Mundijalu u Rusiji.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svojprisebi
ooops malo si se zajebucnula sto se pobede tice
1 0
zmijuga.loma
eto bas ce im ova kuravela biti dodatni motiv haha.. glupi napaljeni kvazi novinarcicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi