Kao da su znali: Zvijezdama PSG-a prisjeo ručak

Video se širi internetom

Kao da su znali: Zvijezdama PSG-a prisjeo ručak

Teme:

Ni dva dana nakon utakmice mnogima nije jasno kako je PSG uspio prokockati 4:0 protiv Barcelone iz prve utakmice odigrane u Parizu.

Igrači francuskog šampiona poraženi su na Nou Campu sa 6:1 u historijskoj utakmici čiji je najveći junak na kraju bio Sergi Roberto, koji je u petoj minuti nadoknade pogodio za prolaz i neviđeno slavlje na stadionu.

Fudbaleri PSG-a su od početka utakmice djelovali pomalo uplašeno, ali čini se da su nekoliko dana pred put u Španiju bili prilično opušteni.

Marco Verratti, Julian Draxler, Thomas Meunier i Blaise Matuidi su bili na zajedničkom ručku gdje su pričali o raznim stvarima, a posebno je zanimljivo da se u jednom trenutku govorilo čak i o potencijalnom porazu od 5:1 koji bi Parižanima bio dovoljan.

Verratti je upitao saigrače da li bi bili sretni da prođu dalje uz poraz 5:1, a Draxler i Matuidi su rekli da ne bi imali ništa protiv da se to dogodi. S druge strane, Mounier je rekao da bi bio razočaran čak i kada bi PSG doživio i neki blaži poraz, jer bi im se tada svi smijali.

"Naravno da ćeš biti bijesan. Ako izgubiš 5:1, svi će ti se smijati. Dobro, prošao si, ali ljudi će reći: Mislili smo da je PSG jak, a sad su izgubili 5:1 od Barcelone. To nije u redu", rekao je Mounier, dok je Verratti na sve to odgovorio kako bi prihvatio takav scenarij prije prve utakmice, ali da bi sada bio bijesan kada bi Barca pobijedila sa 5:1.

Da je PSG barem izgubio sa 5:1, zvijezdama ovog kluba ne bi prisjeo ručak, ali crne slutnje su se obistinile i sada imaju za čime da žale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi