Po povratku u Pariz: Motta pregazio nezadovoljnog navijača

Navijač zadobio povrede leđa

Po povratku u Pariz: Motta pregazio nezadovoljnog navijača

M. Šljivak

Veznjak PSG-a Thiago Motta udario je navijača automobilom na aerodromu Bourget u Parizu.

Motta se sa ostatkom ekipe vraćao iz Barcelone, gdje je francuski tim doživio debakl, te je porazom od 6:1 ispao iz Lige prvaka.

Grupa od 30-ak navijača PSG-a je odlučila da iskaže nezadovoljstvo i odlučili su da dočekaju fudbalere i stručni štab na aerodromu.

Za jednog navijača je to bila pogrešna odluka. Motta je napuštajući stadion automobilom udario navijača, koji se povredom leđa prebačen u obližnju bolnicu.

Sigurnosne kamere su snimile kompletan događaj. Navodno je navijač namjerno skočio na auto u kojem je pored veznjaka PSG-a bila i njegova supruga.

Istraga će na kraju utvrditi šta se tačno dogodilo, a kompletan slučaj je prijavljen policiji.

Podsjetimo, PSG je sinoć deklasiran od Barcelone sa 6:1, te su ispustili prednost od 4:0 iz prvog meča s Parka prinčeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi