Foto: Screenshot

U Brazilu se još pamti 2014. godina

Kao u najcrnjim komedijama: Brazilci organizovali sahranu za Elf

Brazilci su se odlučili "osvetiti" Nijemcima i zabaviti na najcrnji i najmorbidniji mogući način. Naime, na ulicama ove zemlje danas je čak organizovana i sahrana za njemačku reprezentaciju.

Njemačka se danas porazom od Južne Koreje oprostila od Mundijala u Rusiji, a historijski neuspjeh Elfa slave i mnogobrojni "ljuti neprijatelji" ove selekcije.

Znali su ga burno proslaviti i Englezi, ali Brazilci koje još boli poraz od Njemačke iz 2014. godine su otišli korak dalje.

U Brazilu su još svježa sjećanja na 7:1 sa Mundijala u ovoj zemlji, pa nije čudo što se Brazilci naslađuju nakon neuspjeha Nijemaca u Rusji.

Tako su neki odliučili i pokopati Elf, tačnije prirediti pravi sprovod, sa sve sanducima u bojama njemačke zastave, za posrnulog, još uvijek aktulenog, prvaka svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi