Kapiten Veleža oženio lijepu fudbalerku Amru

Uplovili u bračne vode

Kapiten Veleža oženio lijepu fudbalerku Amru

E. Škorić

Kapiten i jedan od iskusnijih igrača Veleža, Denis Zvonić, jučer je oženio Amru Isaković, lijepu fudbalerku ŽF/NK Emina 2016.

Ovu vijest objavili su iz mostarskog kluba na društveni mrežama, pa su novopečenom bračnom paru zaželjeli puno sreće u zajedničkom životu, a tim željama pridružuje se i redakcija portala SportSport.ba.

Zvonić je Amru, uspješnu studenticu na Univerzitetu Džemal Bijedić, rođenu u Stocu, odlučio oženiti samo nekoliko dana prije revanš utakmice prvog pretkola UEFA Konferencijske lige protiv Colerainea iz Sjeverne Irske.

Rođeni su slavili s 2:1 u prvoj utakmici koja se prošlog četvrtka igrala na Grbavici. U potpunosti su nadigrali rivala i uputili čak 33 udarca ka njihovom golu.

Važno je napomenuti da su Rođeni upravo 33 godine čekali na ponovni evropski meč.

Naša igračica, Amra Isaković, juče je stala na ludi kamen sa svojim izabranikom Denisom Zvonićem. Cijeli naš kolektiv im čestita i želi svu sreću. 😊❤️❤️

Posted by ŽF/NK Emina 2016 on Monday, July 12, 2021
Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi