6

Komentari (6)

emanuelmacron
pobijeno milion alzirac,sjedi tu gdje si i suti ,puna je Francuska alziraca,i to zive ko lordovi,drze pekare ,restorane,minimalna satnica u Fr je 10,75€,akod njih sam licno radio za 5€,sat toje mizerija,mraka da nemoze bit veca,imam dosta prijatelja,mogu vam svjetovat drzte vise nasih Bosanaca
Zulfikar
Inša’Allah da i Rieu predje na Islam jer mnogo veci islamofobi kroz povijest su iscrpivsi sve svoje zablude na posljetku prihvatali Allahovu s.w.t.a. vjeru. Karimu nemoj da ga tuzakas nego mu ucini neki hajr i intelektualno i sa dokazima ga uvjeri da je u zabludi.
Klicko
Benzema brate sumnjiv si do bola.Ucjene,silovanja a vamo se udaraš u prsa elhamdulila
Manager
ti nisi ni sumnjiv .. ti si već odavno dokazani bilde
Pricaj mi malo o francuskom kolonijalizmu i pobijenim preko milion Alziraca u ratu sa Francuskom za oslobodjenje Alzira, ne mozes ti biti ni one gace na guzici Benzeme, a ovamo lijecis svoje komplekse nize vrijednosti davajuci glupe komentare, imas li ti sta pametnije raditi, sto bi ti bilo korisno u zivotu, stalno pises neke glupe kontraverzne komentare, to samo moze tipicni retard kao sto si ti. Za Benzemu citav svijet zna, zato sto je popularan, a za tebe ne zna ni prvi komsija, ne prosipaj svoju negativnu energiju, jer citav zivot bit ce ti negativan, a hvala bogu zna se kako zavrsavaju negativci u zivotu, sigurno ne dobro, zato poradi malo na sebi da ti zivot krene boljim tokom, razmisli o ovome sto sam napisao, za tvoje dobro.
enko
Klicko nisi napisao da nece da placa alimentaciju za tebe nece da te vodi psihijatru nece da te vodi u zoloski vrt da nebi tamo ostao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti