8

Komentari (8)

dinass
Niko od nas nije bezgresan,kreni od sebe brate kao sto i svi trebamo.Bitno je moliti svevisnjeg da nam oprosti i ne ponavljati svoje greske a svaki dan pokusavati biti bolji covjek.
thekupus
Je li ovo isti Benzema koji je spavao sa maloljetnom prostitutkom, i koji je ucjenjivao kolegu iz reprezentacije snimkom seksa? Pravi musliman, nema šta!
user601
pa nije Benzema drot da je legitimise ,nego cojk doso da ga umoci,a u Valbuene mala cuna i svrsio ko zec pa ga Bemzema htio za****vati sa snimkom,a ovaj to ozbiljno shvatio pa ga tuzio...ko biva da se ne osramoti ptrd dunjalukom...
YouTalkinToMe
Totalno si upravu za benzemu, ljiga obična. Nekako bi i mogao razumjeti što je karao onu rospiju maloljetnu ali ovo sa valbuenom je bilo dno dna, i upravu je savez što ga je bio nogirao iz repke.
Jasminn
@thekupus bitno je da si ti bezgrijesan. Jesi ti vjernik? Nebitno koja vjera!
Odkad musliman ne smije pogriješiti? Al to je postao standard danas medju krscanima. Da broje svaku gresku nekog muslimana. Drug kreni od sebe. Evo ne znam te ni 5 minuta a vec sam ti nasao gresku. Koja god da si vjera, ta vjera kaze isto. Nemoj ciniti zlo drugom, i kaze nemoj raditi drugom sta ne zelim da neko rati tebi. Eto ti blatis Benzemu a covjek ti nista lose nit je rekao nit uradio. Da te znam 10 dana koliko bi ti gresaka nasao?
dinass
Ovaj je nakacen na Benzemu zbog skroz drugog razloga,radi se o bolesnom navijacu farcelone koji mrzi bilo sta sto ima veze sa Realom.To patoloska mrznja je za istrazivanja i lijecenja,bogami se zapitaj momak jel vrijeme za kakve seanse ili drugu terapiju,mlad si za ovakve stvari.
YouTalkinToMe
Upeavu si farcelono sve što si napisao. Krajnje je vrijeme za neku seansu i terapiju. Možete li biti ljubazni da mi koju preporučite, može istu kao kod vas, da sa tom počnem pa ako ne bude rezultata pređem na drugu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.