Karleuša Krstajiću: Bolje je da Duško ima seks sa mnom u Rusiji...

"Krstajiću, je l' može preko veze?"

Karleuša Krstajiću: Bolje je da Duško ima seks sa mnom u Rusiji...

O. Lekić

Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji je sve bliže.

Brojni selektori su upoznali svoje igrače s pravilima ponašanja, kojih će se morati pridržavati ukoliko ne žele biti rigorozno kažnjeni, a opuštanje ne želi dozvoliti ni Mladen Krstajić.

Kad krene 'akcija' Krstajić popusta neće imati, no još nije poznato da li će dozvoliti svojim fudbalerima dolazak supruga i djevojaka u reprezentativni kamp. Stručnjaci smatraju da fudbaleri na to trebaju zaboraviti kako bi se mogli samo posvetiti takmičenju, ali pjevačica Jelena Karleuša, supruga Duška Tošića, nije saglasna s tim.

"Pitaćemo selektora Mladena Krstajića da li bi mogao preko veze da me pusti da posjećujem Duška u karantinu. Ove druge žene fudbalera su manje uticajne, pa mislim da će meni progledati kroz prste", rekla je pjevačica "Informeru" i dodala:

"Ukoliko budem imala seks s Duškom tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji, on će igrati mnogo bolje. Sudeći po rezultatima koje je moj Duško do sada ostvario, a svi znamo koliko je bio uspješan, mislim da je bolje da tokom prvenstva ima seks sa mnom nego da ga nema. Očigledno znam šta radim i sigurno će poslije biti bolji na terenu".

Na seks, recimo, u reprezentaciji Njemačke mogu zaboraviti. Selektor Low je nametnuo pomali i vojnički ritam priprema kako bi igrači sve snage osmjerili prema konačnom cilju - odbrani naslova prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi