Katarski milioner je novinarku pozvao u svoj Lamborghini, a onda je šokirao "poklončićem"

"Je li ovo za mene?"

Katarski milioner je novinarku pozvao u svoj Lamborghini, a onda je šokirao "poklončićem"

Edmir Škorić

Sofia Martinez je 30-godišnja novinarka ESPN-a koja je u Kataru na dužnosti, te je izvještavala za nekoliko argentinskih medija. Tamo je, igrom slučaja, dobila poklon od lokalnog bogataša. Njemu je to bila samo sitnica...

Sofia je dopisnica ESPN-a i radijskog programa "Perros de Calle", pa je proteklih dana imala puno posla dok je izvještavala sa Svjetskog prvenstva.

Dok se javljala uživo, jedan Katarac joj je, a za kojeg su Argentinci odmah napisali da je milioner, pozvao u njegov luksuzni Lamborghini. Na jednom od sjedišta nalazila se crna kutija s malom verzijom trofeja Svjetskog prvesntva privezanom mašnom.

"Je li to za mene?", upitala je Sofia domaćina, a on odgovara: "Da, tvoj je!".

Argentink se odmaknula od automobila i otvorila kutiju, a unutra se nalazio mobitel Samsung S22 Ultra vrijedan najmanje 1.000 eura. Ostalo je samo da se zahvali na divnom poklonu.

U studiju emisije voditelj i gosti međusobno su se šalili: "Od ovog trenutka non-stop vas prati Vlada Katara."

Oglasi

Sofia Martinez inače je u vezi s novinarom Diegom Leucom, također prisutnim na Svjetskom prvenstvu. Argentinka je već išla na neka najvažnija sportska takmičenja, među kojima su i Olimpijske igre u Tokiju.

Čini se da je novinarka zaista dobila novi Samsung, a mnogi su joj u komentarima na Instagramu napisali da svakako nije u redu da uzima takve darove i da iza svega postoji skrivena namjera bogatog Katarca.

Odlazak u Katar za nju je poput mnogih drugih jedno posebno iskustvo, a ona tamo najviše prati argentinsku reprezentaciju koja će igrati četvrtfinale protiv Nizozemske.

Oglasi

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
ruzna je ko lopov,l lazete malo vise
0 2
plemic
velikodušni arapin, zašto mije darovao nekog novinara od 50-60 godina?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi