"Kathryn se zbog Ronalda htjela ubiti"

Advokatski tim iznio nove detalje

"Kathryn se zbog Ronalda htjela ubiti"

Bura oko Cristiana Ronalda i Kathryn Mayorge, koju je portugalski nogometaš navodno silovao, ne stišava se.

Cijeli incident se, kako je ranije opisala Katrhyn, dogodio 2009. u Las Vegasu, a iako je Ronaldo izvjesnoj djevojci platio skoro 300.000 funti da šuti, zbog teških posljedica koje danas ima odlučila je izaći u javnost i ispričati što se zapravo između njih dogodilo.

Advokatski tim ove Amerikanke je u Las Vegasu održao konferenciju za medije na kojoj je saopštio nove informacije vezane za cijeli slučaj koji bi Ronaldu mogao prouzročiti nove probleme.

"Od te 2009. kada se dogodio taj napad, padala je u depresiju, razmišljala je o tome da si oduzme život. Alkoholizirala se, a imala je i poteškoća u održavanju odnosa s ljudima te je teško pronalazila posao", objasnila je Larissa Drohobyczer, jedna od Mayorginih advokatica i nastavila:

"Bilo je to vrlo teško razdoblje za nju, imala je niz problema. Zadnjih osam ili devet godina je bilo užasno."

Ljekari su utvrdili kako Kathryn također danas pati od PTSP-a...

"U aktivnoj je terapiji i ima veliku podršku ljudi oko sebe. Radila je teško na sebi kako bi to ostavila iza sebe i na kraju diplomirala novinarstvo", rekla je Drohobyczer.

Cijelu priču vezanu za silovanje Ronaldo je, podsjećamo, demantovao.

Top Komentari

daca
posevila se sa njim sad traži pare kao lafo silovao je ...ali nista od toga droljo
28 1
GGMU
Pa covjek je iskoristio ko semu za jednu noc ona ocekivala nesto ozbiljno i sad ga tuzi zeljna para...
25 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi