Juventusova mlada zvijezda (18) u vezi sa manekenkom (24), na kameri se skinula, ostao je bez teksta

Amerikanka osvojila srce Turčina

Juventusova mlada zvijezda (18) u vezi sa manekenkom (24), na kameri se skinula, ostao je bez teksta

Edmir Škorić

Turski reprezentativac i jedan od najboljih prijatelja mlade zvijezde Real Madrida Arde Gulera, Kenan Yildiz (18), postao je član seniorske ekipe Juventusa i smatra se jednim od najtalentovanijih igrača u Evropi. Osim što mu dobro ide na zelenom terenu, jako je uspješan i van njega. 

Kenan Yildiz je rođen u Njemačkoj, igrao u niželigašu Regensburgu u svojim omladinskim danima, prošao potom U16, U17 i 19 timove Bayerna, da bi krajem 2022. prešao u omladince Juventusa, a od prošle godine dobio je šansu da bude član prve ekipe i već ima ove sezone 11 nastuap u Seriji A i jedan gol.

Bio je strijelac u gostujućoj pobjedi kod Frosinonea (2:1) u prvenstvu sredinom decembra prošle godine. Max Allegri mu sve više vjeruje, ali i selektor Turske jer sa 18 godina već ima tri nastupa i jedan gol.

Mladi napadač uživa slavu, a ona sa sobom donosi i lijepe djevojke. Jednu takvu je Kenan pronašao. Trenutno je u vezi sa američkom manekenkom Madison Beer.

Oglasi

Ona je šest godina starija, ali to im očito ne smeta. Potvrdili su da su dva mjeseca u vezi i ona ga je dolazila gledati na utakmici protiv Empolija.

Čini se da se zaista zabavljaju i uživaju, a iako razdvojeni, stalno su "zajedno" zahvaljujući čarima interneta. U slobodno vrijeme čak igraju igrice na twichu i sve to streamaju. U jednom od tih streamova, djevojka je sa sebe skinula duksericu.

Nije poznato kako je ova ljepotica došla do fudbalera Juventusa, budućida je Amerikanka, ali za sada ne vide prepreku u njihovoj vezi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije