Ljepoticu na meču Lakersa i Warriorsa su svi gledali, a NBA zvijezdi je trebalo nešto za smirenje

Zna li šta je izgubio?

Ljepoticu na meču Lakersa i Warriorsa su svi gledali, a NBA zvijezdi je trebalo nešto za smirenje

Edmir Škorić

Mnoge ljepotice nalaze se na tribinama dvorana u SAD za vrijeme velikih mečeva, a ovaj put je zvijezda večeri bila popularna manekenka koja svojim izgledom oduzima dah.

Kendall Jenner bila je u vezi sa NBA zvijezdom Devinom Bookerom, košarkašem Phoenix Sunsa, ali prekinuli su nedavno. 

Kendall je prava ljepotica i činilo se da je Devin veliki sretnik, no veza nije bila zdrava. Bilo je turbulencija, čestih prekida, a sada se čini kako su zauvijek raskrstili i krenuli na suprotne strane.

Latino pjevač Bad Bunny ili pravim imenom Benito Antonio Martinez Ocaio je nova ljubav zgodne djevojke. Par je već ranije uočen zajedno u javnosti, a to više očito i ne kriju.

Sada su zajedno pratili veliki okršaj između Los Angeles Lakersa i Golden State Warriorsa u play-offu NBA lige. Iz prvih redova ispratili su pobjedu LeBrona Jamesa i društva i plasman u finale Zapada s ukupnih 4:2.

Jenner je svojim outfitom mnoge oduševila, a njene vitke noge bile su u prvom planu dok je pokraj nje u također interesantnom outfitu sjedio njen novi dečko.

Oglasi

Njih dvoje su uživali, a ljepoticu su često kamere prikazivale i rado su je svi htjeli vidjeti. Svi osim Bookera, koji je donedavno imao ovu ženu pored sebe, a sada je mora gledati pokraj drugoga. Očito mu je sinoć trebalo nešto za smirenje. Kao da nije dovoljno što je prethodno sa Sunsima ispao od Denvera.

Bad Bunny i Kendall su zajedno nekoliko mjeseci, iako nema zvanične potvrde o vezi, a zadnji put su viđeni zajedno na Met Gala after partyju u NYC-u , netom nakon što su ranije te večeri odvojeno prošetali tepihom za veliki modni događaj.

Američka manekenka postala je poznata po reality showu Keeping Up with the Kardashians i sa samo 14 godina krenula se baviti modelingom, te je sarađivala sa nekim svjetskim brendovima, učestovala na sedmicama mode u New Yorku, Parizu i Londonu.

Oglasi

Prvi joj je posao bio the Rocker Babes s "a Twist campaign" za Forever 21 u decembru 2009. i januaru 2010. U decembru 2012. radila je s poznatim fotografom Russelom Jamesom.

U 2015. godini sudjelovala je na Victoria's Secret modnoj reviji. Hodala je i za Marc Jacobs, Chanel, Versace... Sama i sa sestrom Kylie više je puta bila na naslovnicama poznatih časopisa Vogue, Elle, Seventeen...

Top Komentari

Bajernovac
Koga zanimaju kurave koje se daju za novac jel ovo Hustler nel sportplus
3 0
Mevliino
A nijedne vijesti nema kako su LAL pobjedili i izbacili GSW? Bravo SPORTSKI novinari.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi