Fudbalska ptica selica koja nema mira: Pivo i cigarete poslije meča za najbolje žene oko stola

Uzeo je ženino prezime na kraju

Fudbalska ptica selica koja nema mira: Pivo i cigarete poslije meča za najbolje žene oko stola

Admin Čaušević

Bio je vrhunski fudbaler, ali je tokom karijere imao niz kontroverzi koji su ga zauvijek obilježile. Imao je brojne poroke, a onaj najveći su mu bile zgodne i atraktivne djevojke. 

Kada volite žene i popularna ste ličnost budite sigurni da ćete prije ili kasnije završiti na naslovnicama tabloida. Takav je bio Kevin-Prince Boateng, prava fudbalska selica i čovjek koji je igrao za nekolicinu evropskih velikana.

Boateng se trenutno nalazi u posljednjoj godini ugovora sa Herthom, ali ujedno i posljednoj sezoni karijere. Do sada je skupio šest nastupa i ovaj 35-godišnjak priliku za igru dobija sa klupe.

U karijeri se ženio tri puta, posljednji put je to uradio ljetos kada je za životnu saputnicu izabrao prelijepu Valentinu Fradegradu. Njih dvoje su se vjenčali i u metaverzu te tako probili led kada su u pitanju "digitalne svadbe", a fudbaler je uzeo i ženino prezime.

Prvi put je uženio Jennifer, a zatim je upoznao zanosnu i zgodnu Melissu Sattu s kojom je bio devet godina. Brak im je okončan 2020. godine i zajedno imaju sina Maddoxa.

Melissa Satta e Kevin-Prince Boateng si sono lasciati | Radio Deejay

Oglasi

Gdje god bi se pojavljivao Boateng je jednostavno bio u društvu lijepih i zgodnih žena, a vrlo često je znao i pretjerivati u svojim sekusalnim fantazijama sa Melissom kada je igrao za Milan.

Italijanka je svojevremeno priznala da se Boateng povrijedio zbog vratolomija u krevetu i iscrpljenosti jer su navodno vodili ljubav deset puta sedmično. Jednom je zbog svega toga i propustio derbi protiv Intera.

Kada je bio u Tottenhamu sam je priznao da je išao na zabave svaku noć te da je imao problema sa kilažom zbog prekomjerene upotrebe alkohola i nezdrave hrane.

Kevin-Prince Boateng marries model Valentina Fradegrada – See the best  wedding photos - Ghana Latest Football News, Live Scores, Results -  GHANAsoccernet

Trošio je i ogroman novac na luksuzne automobile. Neki su mu trajali po sedam dana. Bio je i sklon incidentima. Tako je izbačen iz reprezentacije Gane na Svjetskom prvenstvu 2014. godine usred turnira zajedno sa Sulleyom Muntarijem.

Oglasi

Međutim, jedan trenutak je zauvijek obilježio njegovu karijeru. Kada je bio član Schalkea 04 nakon jedne utakmice pozvan je na doping test, a novinar Bilda ga je ulovio kako puši cigaretu i pije pivo.

Da li je Boateng protračen talenat ili ne, to je teško reći, ali da je mogao više u karijeri definitivno jeste. Možda je i njegov način života uticao na to da se niti u jednom klubu ne zadrži na duži period.

Sve je počelo u Herthi 2004. godine, a tu će se i završiti. U međuvremenu igrao je za Borussiju Dortmund, Tottenham, Milan, Genou, Las Palmas, Fiorentinu, Frankfurt, Sassuolo, Bešiktaš i Monzu.

Definitivno impresivna lista klubova koja pokazuje da se radilo o kvalitetnom fudbalu koji je možda svoje najbolje igračke dane imao u Milanu prije decenije, njegov gol Barceloni u Ligi prvaka još uvijek se pamti...

Top Komentari

Manager
Čušević odslušao Fazlijin hit "malo visiki malo koka kola" pa napisao članak.
1 0
DadiG
Kaže “novinar” da se uženio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti