Romantika ispred novčanica: Fudbaler na originalan način djevojci čestitao jedan od najljepših dana

Sitnice čine sretnim i znaju biti puno vrijednije

Romantika ispred novčanica: Fudbaler na originalan način djevojci čestitao jedan od najljepših dana

Haris Zilić

U svijetu sporta nekako je učestala pojava da mediji isprate svaki korak partnera. Tako razne fudbalere vidimo na naslovnicama medije zajedno sa svojim djevojkama, suprugama, većina bude izložena aferama, skandalima, ali ima i onih koji pokušavaju da vode miran život, koliko je to moguće.

Takav stil života prilagođavaju Kevin Trapp njemački golman i član Eintrachta te model Izabel Goulart.

Izabel je velika podrška Kevinu na utakmicama, a kada nisu u poslu često odu na vikendicu da budu udaljeni od javnosti.

Iako imaju veoma dobre i jake ugovore ne izlažu se previše trošenju ni nekoj promociji.

Da žele lagodan i miran život, onakav kakav vodi većina normalnih ljudi, pokazao je i Kevin potezom za Izabelin rođendan.

Umjesto skupih poklona, putovanja, otkrio joj je talenat iz djetinstva i na gitari odsvirao dio rođendanske pjesme i na sve to stavio poseban opis.

Oglasi

"Moja prva pjesma na gitari samo za tebe! Danas je tvoj dan, tvoj rođendan! Želim ti cijeli svijet! Puno ljubavi, sreće i puno zdravlja! Neka tvoj dan bude poseban kao što si i ti meni! Puno te volim !", napisao je Trapp.

Mnogi su pohvalili ovaj potez, dok je bilo i onih koji smatraju da ovo Trapuu nije trebalo i pisali su negetivne komentare.

Inače Kevin i Izabel su se u aprilu ove godine zaručili nakon tri godine uspješne veze.

Kevin i Izabel žive život pun ljubavi i sigurno da ih komentari neće puno uznemiriti, a njemački golman je pokazao da i veliki, slavni, bogati fudbaleri znaju biti pravi romantičari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije