Odbojkašica koja zarađuje bogatstvo na OnlyFansu u nedjelju doživjela pravi horor na utakmici

Key Alves očekuje duga pauza

Odbojkašica koja zarađuje bogatstvo na OnlyFansu u nedjelju doživjela pravi horor na utakmici

Endin Čaušević

Brazilska odbojkašica Key Alves našla se u centru pažnje javnosti nakon što je priznala da većinu svog novca zarađuje objavama svojih golišavih fotografija.

Alves se prošle godine našla u centru pažnje kada su se pojavile njene golišave fotografije i mnogi su vjerovali da je neko hakovao njen mobilni telefon i to objavio, ali je ona na kraju dala objašnjenje.

Brazilska odbojkašica je nakon te neugodne situacije odlučila da prizna da se fotografije nisu slučajno našle u javnosti i da je za nju bilo samo pitanje trenutka kada će se to desiti.

Naime, Alves je otkrila da je otvorila profil na platformi OnlyFans gdje objavljuje golišave fotografije, a od toga zarađuje ogroman novac.

Priznala je da zaradi mjesečno 50 puta više nego što to dobije od igranja odbojke. Njena mjesečna pretplata na OnlyFansu je 15 eura, te je postala izuzetno popularna nakon što se pročulo da se radi o jednoj od najboljih odbojkašica u Brazilu.

Oglasi

Alves je nedavno otkrila da joj u klubu ne prave problem zbog toga, ali je priznala da je bilo saigračica koje su pokazale ljubomoru i svoje pravo lice prema njoj.

"Moja ekipa me podržava iako nisu sve saigračice baš sretne zbog toga, ali su neke od njih pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o OnlyFansu", rekla je Alves.

Brazilska odbojkašica se ponovo našla u centru pažnje javnosti, ali ovaj put nažalost ne zbog nekih lijepih vijesti.

Oglasi

Brazilski mediji objavili su da je odbojkašica Osasco Sao Cristovao Saudea u nedjelju doživjela tešku povredu koljena zbog čega je sada očekuje duga pauza.

Naime, ona je na meču protiv Pinheirosa osjetila bol u koljenu nakon jednog doskoka i odmah je zatražila pomoć. Vidjelo se da je riječ o ozbiljnijoj povredi, ali niko nije očekivao da će baš toliko morati da izbiva s terena.

Iz kluba su objavili da je ova 22-godišnjakinja nažalost teže povrijeđena i da će oporavak trajati između šest i osam mjeseci. Morat će na operaciju, a nakon toga postepeno će krenuti s oporavkom.

"Tvoja snaga i odlučnost će i ovaj put napraviti razliku. Naša lider na terenu Key Alves je zadobila tešku povredu u zadnjem meču i mora na operaciju. Želimo ti brz oporavak i vidimo se na terenu. Svi smo uz tebe", saopštili su iz njenog kluba.

Top Komentari

King_Kenny
...polizao bi joj shupak ko sladoled.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi