Cvjeta porodični posao: Famozna odbojkašica na platformu za odrasle "navukla" i sestru

Odlično zarađuju

Cvjeta porodični posao: Famozna odbojkašica na platformu za odrasle "navukla" i sestru

Admin Čaušević

U posljednje vrijeme sve je češća pojava da atraktivne i zgodne sportašice otvore profil na platformi za odrasle OnlyFans te pikantnim fotografijama dižu puls svojim pretplatnicima.

Odbojkaška ljepotica Keyla Alves koja tvrdi da preko OnlyFansa zarađuje 50 puta više od od klupske plaće, ima sestru odbojkašicu Keyt koja akođer izgleda prekrasno.

Dvije ljepotice, koje se obje mogu pohvaliti milionima pratitelja na društvenim mrežama, pozirale su za zajedničku fotografiju koja je kasnije postavljena na Instagram profil, a fanovi su potpuno poludili za fotografijom.

Alves je stekla popularnost kao profesionalna odbojkašica, ali brazilska bomba svoju je slavu podigla na nove visine nakon što je otvorila profil na OnlyFansu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cjbj3IZM3IC/?hl=en[/instagram]

Oglasi

"Ulazim u svoju treću godinu u profesionalnom odbojkaškom timu i smatram se profesionalnom sportašicom, ali stvari izvan terena su za mene počele puno rasti. Tako da sam počela obraćati malo više pozornosti na tu sporednu karijeru", rekla je ona za Globo.

"Sviđalo mi se to ili ne, danas je to moj najveći prihod. Na digitalnim platformama zarađujem oko 50 puta više nego od odbojke", ispričala je ona prije nekoliko mjeseci.

Ova 22-godišnjakinja ima više od pet miliona fanovana Instagramu, što je manje od "skromnih" 1.2 miliona koliko osoba prati njenu sestru.

The two sisters both have massive followings in their native Brazil

Kada je shvatila koliko joj novca zarađuje sestra uskoro bi i Keyt mogla krenuti njenim stopama čšto korisnici OnlyFansa jedva čekaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti