Kanye West uhvatio Kim Kardashian u krevetu s NBA zvijezdom - Napisao je ime i otišao
Žestoke optužbe Kanyea Westa prema bivšoj supruzi Kim Kardashian i NBA zvijezdi (Foto: EPA / Instagram)

Skandal kontroverznog muzičara

Kanye West uhvatio Kim Kardashian u krevetu s NBA zvijezdom - Napisao je ime i otišao

M. Šljivak

Kontroverzni američki muzičar Kanye West optužio je legendarnog NBA igrača Chrisa Paula da je spavao s njegovom bivšom suprugom, dobro poznatom influencericom Kim Kardahsian i tvrdi da ih je uhvatio na djelu.

Kanye West je trenutno jedna od najkontroverznijih ličnosti u svijetu. Njegove izjave i čudno ponašanje nešto su o čemu pričaju apsolutno svi, a sada se ponovo našao u centru pažnje zbog priče o njegovoj bivšoj ženi Kim Kardashian i NBA zvijezdi Chrisu Paulu.

West je optužio košarkaša Phoenix Sunsa da spava s Kim, a navodno ih je uhvatio na djelu. Objavio je to na Twitteru prije nego se deaktivirao.

Objava Kanyea Westa na Twitteru koja je izazvala veliku buru

"Prije nego što nestanem, uhvatio sam ovog frajera s kim. Laku noć", napisao je Kanye West.

Na tweetu koji se pojavio bila je fotografija 37-godišnjeg košarkaša koji je već 10 godina oženjen s Jadom Crawley.

Par ima sina i kćerku. Sin Christopher ima 13, a kćerka Camryn 10 godina i sigurno da će ova objava uzrokovati određene probleme u porodici NBA košarkaša.

Oglasi

Chris Paul i Kim Kardashian se još nisu oglasili. Američki mediji su pokušali doći do komentara, ali nisu uspjeli u tome.

Kanye West je ranije činio sve kako bi se pomirio s Kim Kardashian. Radio je brojne gluposti, ali ova influencerica i poznato TV lice ne želi više imati ništa s njim.

Chris Paul je istinska legenda NBA lige. Ovaj 37-godišnjak je 12 puta All Star igrač, a trenutno je član Phoenix Sunsa.

U bogatoj karijeri sjajni playmaker je nastupao još za New Orleans Hornetse, Los Angeles Clipperse, Houston Rocketse i Oklahoma City Thunder.

Poznat je kao čudesan asistent. Pet puta je bio najbolji asistent lige, ali u karijeri mu nedostaje naslov prvaka kojeg već odavno 'ganja'.

Oglasi