Dok drugi igraju za svoje reprezentacije Aubameyang se druži s Kim Kardashian

Objavio fotografiju na Instagramu

Dok drugi igraju za svoje reprezentacije Aubameyang se druži s Kim Kardashian

E. Čaušević

Pierre-Emerick Aubameyang iskoristio je reprezentativnu pauzu kako bi sa suprugom Alyshom otputovao na modnu reviju u Milano.

Dok traje reprezentativna pauza većina njegovih saigrača iz Chelseaja nastupa za svoje reprezentacije, ali sa iskusnim napadačem to nije slučaj jer se nedavno oprostio od igranja u dresu Gabona.

Aubameyang je ljetos objavio da završava svoju reprezentativnu karijeru i da više neće igrati za Gabon, te da će se posvetiti samo nastupanju u klupskim takmičenjima.

Prvu reprezentativnu pauzu na kojoj nema obaveze prema reprezentaciji Aubameyang je znao kako da iskoristi i sa suprugom je otputovao u Milano.

Aubameyang i njegova supruga Alysha su ovog vikenda učestvovali u jednoj modnoj reviji koju je organizovala Dolce&Gabbana.

Oni su napravili pravi šou u Milanu na kojoj je bilo veliki broz poznatih ličnosti iz cijelog svijeta, a među njima bila je i Kim Kardashian koja je bila i jedna od organizatorica ovog spektakla u Milanu.

Oglasi

Aubameyang i njegova supruga su se našli u centru pažnje jer su imali istu odjevnu kombinaciju koja je bila u znaku Dolce&Gabbane.

Aubameyang's wife Alysha also wore the same D&G outfit during one of the events

Napadač Chelseaja je objavio nekoliko fotografija i pokazao je kako je proveo svoj vikend, prvi slobodni otkako se oprostio od reprezentacije Gabona.

Inače, Aubameyang je ovog ljeta sve iznenadio odlaskom iz Barcelone nakon svega šest mjeseci, te je za 25 miliona eura prešao u Chelsea.

U londonskom klubu mu nije krenulo baš najbolje jer je već nakon njegovog debija Thomas Tuchel dobio otkaz, a upravo je njemački stručnjak bio glavni razlog zašto je prihvatio ponudu Plavaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baboisback
Niko nije toliko picku iskoristio kao Kardashian. Poznata po pornicima sa majmunima,i sad kao uzor mladim curama. Boze sacuvaj.
1 0
Kiss
Džaba pare tolike a oblače se ko djeca,ja mode i k....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi