Muškarci je taman zaborave, a Kinsey Wolanski ih onda počasti ovakvim videom

Ide joj od ruke

Muškarci je taman zaborave, a Kinsey Wolanski ih onda počasti ovakvim videom

Edmir Škorić

Kinsey Wolanski je doživjela planetarnu slavu 2019. godine kada je oskudno obučena utrčala na finale Lige prvaka.

Kinsey je tokom utakmice između Liverpoola i Tottenhama utrčala polugola noseći tek crni bikini na sebi. Od tada se mnogo pisalo o zgodnoj plavuši i pratio se svaki njen korak.

Htjela je iskoristiti svoj izgled za promovisanje porno web stranice svog tadašnjeg dečka i zbog toga je morala provesti pet sati u zatvoru.

Njoj je taj trenutak donio slavu, popularnost, na kraju krajeva i novac. Broj pratilac na Instagramu i na drugim društvenim mrežama je značajno rastao, a sada je prati čak 3,7 miliona.

Sada je na Instagramu objavila video na kojem izvodi spektakularno flick-flack ubacivanje, pa se na kraju pita: "Je li ovo po pravilima?"

Oglasi

U posljednjem pojavljivanju nosila je uski dres Kolumbije s brojem 10, kratke crne sportske hlače i tenisice.

Njen Instagram profil prepun je fotografija i snimaka i na svakom Kinsey zaista izgleda dobro.

Kinsey takođe ima razne zanimacije. Nedavno je pomagala ljudima da urede enterijere svojih domova. Svojim talentom i radom se hvali i na drušvenim mrežama, što joj je ujedno i sjajna reklama jer je prati veliki broj ljudi.

Oglasi

Wolanski, osim što se bavi uređivanjem enterijera, uživa u avanturama i putovanjima, pa je tako postala pilot za helikopter i licencirani padobranac.

Koristi baš sve načine da se promoviše i da povećava svoje stanje bankovnog računa, pa je tako otvorila i OnlyFans profil gdje objavljuje nešto vruće fotografije u odnosu na one koje objavi na Instagramu.

Može se reći da je uspjela u životu i da joj mnogi zavide.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cxqa6wzRVMG[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi