Tiket godine nevjerovatnog kladioničara: Kad neko zna šta treba raditi
Foto - Pexells

Ogromna isplata

Tiket godine nevjerovatnog kladioničara: Kad neko zna šta treba raditi

M. Šljivak

Kladionice su mjesto gdje brojni građani ostavljaju ogromne količine novca.

Malo je međutim onih koji imaju istinsku korist. Rijetki su istinski majstori za sportsko klađenje, a jedan od njih živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Neimenovani kladioničar je proteklog vikenda odlučio da uloži poprilično veliku cifru na šest utakmica američkog fudbala. Birao je parove iz NCAA i NFL-a.

Ulog je bio ogroman. 65.000 dolara je riskirao ovaj čovjek, ali očigledno je imao osjećaj šta će odigrati i skinuo je apsolutno sve što je odigrao.

Isplata je posebna priča. Na 65.000 dolara koje je uložio inkasirao je čak tri miliona i njemu je vikend bio profitabilan.

Ovakav dobitak mnogima može promijeniti život. Imao je dovoljno hrabrosti da uloži ogromnu cifru, ali na kraju mu se isplatilo.

Oglasi

Njegov identitet nije poznat. Tako ne možemo ni znati je li riječ o nekom bogatašu jer danas nigdje u svijetu običnom čovjeku nije lako uložiti toliko novca u kladionici.

U posljednje vrijeme dosta je i bogataša koji okušavaju u klađenju. Najpoznatiji su svakako bokser Floyd Mayweather i muzičar Drake.

Oni ulažu ogromne cifre na određene sportske događaje. I dok Floyd masivno uzima novac pametnim klađenjem, Drake nije te sreće i više mu je gubitnih listića.

Poznato je pravilo da se ne igra isti par kojeg je Drake stavio na tiket jer je mnogo izvjesnije da će rezultat biti suprotan od onog kojeg je odabrao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi