Ko je nova Džumhurova djevojka? Učestvovala na ZMBT, bila u vezi sa djevojkama, tokom Ramazana posti

Bosanskohercegovačka pjevačica Rialda Karahasanović

Ko je nova Džumhurova djevojka? Učestvovala na ZMBT, bila u vezi sa djevojkama, tokom Ramazana posti

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur pronašao je novu djevojku, a njeno ime je Rialda Karahasanović. Onima koji malo više prate regionalnu estradu, to ime je već dobro poznato, ali drugima baš i nije.

Za Rialdu se prvi put čulo, barem u Bosni i Hercegovini, kada se takmičila u showu 'Zvijezda možeš biti ti' koji se i danas prikazuje na Hayat televiziji. Bilo je to u sezoni 2014/15 kada je pobijedio Adis Škaljo, a Rialda se uspjela plasirati u finale što je svakako uspjeh za pohvalu.

Od tada se mnogo promijenilo u njenom životu, kako na privatnom, tako i u poslovnom planu. U međuvremenu se rastavila od supruga Alije Lokvančića s kojim je bila u braku od ljeta 2013. godine. U braku je bila sve dokraja 2017. kada se rastavila na zaista buran način.

I jedno i drugo su iznosili 'prljavi veš' nakon raskida, a vrlo brutalan je bio Alija koji se u to vrijeme oglasio preko Facebook profila.

View this post on Instagram

... #Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

"Vrlo dobro sam svjestan svoje pozicije u životu, svojih problema, stvari iz prošlosti te je mnogo logičnije i normalnije da se ja obratim povodom toga a ne da dozvolim nekome ko je u bračnoj zajednici samo znao prespavati u krevetu i uzeti pare, pokušava objasniti vama ko sam i šta sam… Sve je svedeno na pažnju, lajkove, preglede i to ona vidi kao jedine dokaze da je ljudi vole. Sama je izabrala 'nasilnika i kriminalca' i istom tog tog košala skoro 60 000 eura uloženih u samu karijeru", napisao je tada Alija i dodao:

"Mnogo dokazi postoje, od televizija do autora, tekstopisaca pa do kamermana, šminkera, fotografa i ostalih suradnika kojima sam do dan danas izmirivao Rialdine dugove, svaki dan saznavajući za novi. Sjećam se dobro nje i proplakanih noći (u vrijeme njenog TV takmičenja) radi grudi koje su joj “visile do pupka“ i silnih negativnih komentara na njen fizički izgled po portalima i mrežama. Između ostalog i taj zahvat je jedan od živih dokaza mog ulaganja u njenu karijeru. Prevario sam je, tačno je. Desilo se vrlo brzo i bez ikakvog značenja. Čak postoji i video zapis putem kojeg je to saznala te sada na neki način prijeti da će ga objaviti. Niti me je sramota niti me je strah njene objave i rekacije javonsti. Ja sam samo snimio ono što svi radimo svaki dan, noć".

"Teretim se za navođenje na prostituciju u Njemačkoj (gdje je prostitucija legalizovana) i pranje novca a prilikom mog hapšenja policija je zatekla samo 11000 km u kući koje su od kirija, a pare od rada prostitucije je uredno zajedno sa mnom dizala, trošila i ulagala u sebe. Dokazi su u tužilaštvu. Dok sam kupovao njene srednjoškolske diplome, vozački ispit i otplaćivao njen bankovni kredit, u istom periodu sam i finansirao školu pjevanja i mnogo, mnogo toga što bi postalo predosadno za čitati kada bi nabrojao sve. Što se tiče njene seksualne orijentacije, uvijek je bila upitna jer je bila u vezama sa djevojkama u tinejdžerskim danima, a moja greška je bila što sam samo godinama bio svjestan ali i dalje pokušavao da je prihvatim, da je promijenim i da je jednostavno zadržim kao svoju suprugu", dodao je on.

View this post on Instagram

Januar. #Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

Zanimljivo, Rialda se povezivala i sa pjevačem Slobom Radanovićem, a u jednom intervjuu je rekla kako su oni samo prijatelji.

U gotovo svakom intervjuu ističe kako veliku pažnju posvećuje izgledu, a na Instagramu često objavljuje provokativne fotografije pa je skupila gotovo 40.000 pratilaca. Dakle, vrlo je slična bivšoj Damirovoj djevojci Dejani Živković.

Zanimljivo je i to da Rialda već godinu i pol dana živi u Beogradu gdje pokušava graditi nešto uspješniju muzičku karijeru. Kaže da je to tamo mnogo lakše nego u Sarajevu.

Treba biti pošten pa reći da je ona jedna od rijetkih učesnica šoa "Zvijezda možeš biti ti" koja je nešto uspjela da napravi na estradnoj sceni, pa tako danas na Youtubeu možemo pronaći dosta njenih pjesama od kojih se najviše ističe duet sa Gocom Tržan - Bezimeni. Ta pjesma je objavljena prije godinu dana i ima preko šest miliona pregleda.

Tokom ramazana posti i ne ide na nastupe

Uskoro se približava i sveti mjesec kod muslimana - Ramazan. Ako se bude i u Beogradu držala standarda koje je postavila u Sarajevu, Rialda neće nastupiti tokom maja i početkom juna jer posti. To je otkirla za magazin Express u intervjuu prije četiri godine.

Inače, bosanskohercegovačka pjevačica je u jednom od posljednjih intervjua otkrila kako je danas u prijateljskim odnosima za bivšim suprugom, te da su podrška jedno drugom.

Inače, ona je u razgovoru za "Avaz" potvrdila da je u vezi sa Džumhurom već šest mjeseci.

Top Komentari

casimiro
Bolje bi bilo da ste napisali neki tex o nekoj bivsoj legendi bh sporta!!Koga briga ko je ova drolja,i sta ce ovakvi textovi uopste na sportskim portalima!!!
20 1
nox
Uskoro ocekujem pornic neku dobar, kvaliteta n nä ovom sport sport ba
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi