Ko su ljepotice koje su otkrile grudi na bejzbol meču? 'Imamo još toga za pokazati...'

Postale pravi hit u Sjedinjenim Državama

Ko su ljepotice koje su otkrile grudi na bejzbol meču? 'Imamo još toga za pokazati...'

Posljednjih dana u Sjedinjenim Američkim Državama vrlo popularne postale su Julia Rose i Laurent Summer, dvije djevojke koje su postale poznate po tome što su trajno banovane sa baseball utakmica jer su tokom jednog meča digle majice i pokazale grudi. 

Njih dvije kažu kako su dobile zabranu odlaska na utakmice World Serije nakon 'incidenta' kojeg su napravile tokom meča između Washington Nationalsa i Houston Astrosa. Isti možete pogledati u video prilogu ispod (od 7:00):

Julia i Laurent su imale kameru uz sebe dok su prisustvovale utakmici na Nationals Park stadionu, a u jednom trenutku su digle majicu i pokazale grudi što je dekoncentrisalo jednog od igrača. Na utakmici je bio i predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump koji je napravio zanimljivu reakciju kada je ugledao njih dvije na velikom ekranu. Obezbjeđenje je brzo reagovalo i njih dvije su banovane sa baseball utakmica, ali poručuju da planiraju praviti 'ulet' na drugim sportskim događajima. 

View this post on Instagram

guess what day it is

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

"Definitivno imamo još mnogo doga za pokazati", kazala je 25-godišnja Julia, koja je Instagram zvijezda i živi u Los Angelesu, za New York Post, ali nije željela otkriti detalje.

Američki mediji prenose kako postoji mogućnost da će ponoviti nešto slično što je uradila Kinsey Wolanski tokom finala Lige šampiona između Liverpoola i Tottenhama.

Julia dodaje kako su se ona i Laurent odlučile na ovaj potez kako bi podjestile sve da je oktobar mjesec svjesti o raku dojke. Ona kaže kako je s njom i Laurent bila još jedna prijateljica koja je ipak odlučila ne dizati majicu. 

View this post on Instagram

i don’t like this whole “clothes” thing

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

Inače, one su preko svoje stranice skupile do sada oko 8.000 funti kako bi pomogle oboljelima od raka dojke da plate troškove liječenja. "Pomislile smo 'Koji je bolji način da probudimo svjest o problemu raka dojke nego da pokažemo grudi?'", dodaje Julia.

Kako bi u budućnosti uspijevale da prikupe više novca, Julia i Laurent će morati pronaći način da se nastavljaju pojavljivati na sportskim događajima jer je pretplata na njihov Youtube kanal Shagmag TV postala značajno veća nakon pomenutog meča. Za sada imaju 219 hiljada pretplatnika.

View this post on Instagram

ill always be here to lift you up bby @heylaurensummer 👯‍♀️

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

Također, Julia je dodala i to da nije fer da njih dvije budu banovane s baseball utakmica jer, kako kaže, muškarci mogu bez problema skidati svoje majice tokom ovakvih događaja i nije joj jasno zašto je to problem kada djevojka uradi.

Bilo kako bilo, sigurni smo da ćemo ova dva lica u budućnosti ponovo viđati na tribinama, ali nekog drugog sporta.

Top Komentari

Rajvosa2019
Lendo ubaci nam cesce ovako slikica i clanaka , da imamo na sta masturbirat - hvala
8 1
Chepich
Bravo kurve
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi