Koliko se razlikuju Neymar i Ronaldo najbolje pokuzuje fotografija njihovih sinova

Dva superstara se potpuno razlikuju

Koliko se razlikuju Neymar i Ronaldo najbolje pokuzuje fotografija njihovih sinova

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo i Neymar Junior su među najboljim fudbalerima svijeta, međutim van terena njihoh život je potpuno drugačiji.

Dok je Ronaldo maksimalno fokusiran na uspjeh, posvećen treniranju i zdravom životu, Neymar voli da uživa i da se provodi, posebno u rodnom Brazilu.

Možda se razlika između dva svjetska superstaran najbolje vidi u fotografiji njihovih sinova koji izgledaju potpuno drugačije.

Devetogodišnji Ronaldo Junior se od malena posvetio sportu, te pokazuje svoje mišiće, dok je osmogodišnji Davi Lucca potpuna suprotnost.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBPq30SA2DB/[/instagram]

Ipak, pred ovim mališanima je cijeli život i pitanje je kuda će ih životni putevi odvesti...

Top Komentari

halkberi
Ovaj dijete forcira da radi vježbe. Ovaj pušta dijete da radi šta hoće.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi