Kolumbijac slavio gol sa navijačem Engleske, njegova reakcija je hit

Svašta ćemo vidjeti na Mundijalu...

Kolumbijac slavio gol sa navijačem Engleske, njegova reakcija je hit

Stoper Barcelone Yerry Mina jedan je od fudbalera koji su zablistali na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a osim golova pričat će se i o jednom njegovom potezu koji je napravio van terena.

Tačnije, njegova proslava sinoćnjeg pogotka protiv Engleske za 1:1 duboko u sudijskoj nadoknadi zanimljiva je zbog jedne prilično bizarne situacije koja se zaista rijetko viđa.

U naletu euforije, Mina je otrčao prema dijelu tribine na kojem su se pretežno nalazili kolumbijski navijači, ali uspio je zagrliti uljeza - Engleza koji je nekako uspio zalutati na pogrešan sektor.

Engleski navijač bio je u šoku nakon što je njegova selekcija primila gol u 93. minuti, a zamislite kako se osjećao kada mu je u zagrljaj došao Mina. Njegov izraz lica govori dosta toga...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi