Konačno smo i nju vidjeli: Tajanstvena Jana je osvojila Kolašinca

Zajedno su godinama

Konačno smo i nju vidjeli: Tajanstvena Jana je osvojila Kolašinca

O. Lekić

Poznato je kako fudbaleri vole lijepe žene, a onaj čija bolja polovina dobro kotira u medijima i na društvenim mrežama obično je "najveća faca" u svlačionici.

No, ima i fudbalera kojima takve djevojke nisu predmet interesovanja. Jedan od njih je i repreentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac koji je danas u braku sa Njemicom Janom Laurom, a ljubav traje još od dana kada nije bio zvijezda.

O Jani se rijetko može šta pročitati na internetu, u medijima se ne voli eksponirati za razliku od ostalih WAG-sica, jedino se, eto, zna da je završila studij ekonomije na Univerzitetu u Gelsenkirchenu

Sead i Jana su dugogodišnju vezu u junu odlučili krunisati brakom, a na veselju održanom u Baden-Badenu stotine zvanica zabavljao je, ni manje ni više, nego bh. pjevač Nihad Alibegović.

Kako zapravo izgleda Jana, pogledajte u našoj galeriji. Na Otoku su je kratko opisali - tajanstvena, ali prelijepa.

Top Komentari

Pala
Za engleske medije tajanstvena, a nas lekic nade odma 500 slika ...
5 0
konjnakvadrat
Ima bolji guz od ozilovce u svakom slucaju
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi