Džumhurova nova djevojka "zaboravila" grudnjak i zaludjela fanove

Provokativna fotografija

Džumhurova nova djevojka "zaboravila" grudnjak i zaludjela fanove

Nova djevojka Damira Džumhura, Rialda Karahasanović, nastavila je sa objavljivanjem provokativnih fotografija na Instagramu.

Rialda na ovoj društvenoj mreži ima skoro 40.000 pratilaca, a ne sumnjamo da će imati još više obzirom da se pročulo da je nova djevojka Džumhura i da konstantno objavljuje provokativne fotografije.

Ona je prije 11 sati objavila svoju 520. po redu fotografiju na Instagramu koja je bila nešto provokativnija od prethodnih.

Na sebi ima samo sako, a grudnjak ili je zaboravila na kauču ili namjerno nije obukla. Šta je tačno od ovo dvoje, za sada ne znamo, ali svakako da je Rialda ovom fotografijom zaludjela muški dio pratitelja koji već sada jedva čekaju na narednu objavu.

U nastavku možete pogledati njenu posljednju objavu:

View this post on Instagram

🎉 #Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

Top Komentari

luks-02
Zašto se nijedna žena nikad ne slika u stoječem položaju.Pa levi i desni profil i odspreda i odzada.
3 0
MirzaBarucic
Ova prikaza posti? Gospodaru, pritisni RESET dugme, molim Te.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi