U penziji godinama, a zarađuje više od mnogih fudbalskih zvijezda

David Beckham pokazao kako se to radi

U penziji godinama, a zarađuje više od mnogih fudbalskih zvijezda

Endin Čaušević, foto: EPA

Legendarni David Beckham prije skoro pet godina završio je svoju igračku karijeru, ali jako dobro mu ide i u penziji gdje i dalje zarađuje ogromne sume novca.

Beckham skoro pet godina ne igra fudbal i okrenuo se drugim izazovima u svom životu. Na društvenim mrežama se može vidjeti da se posvetio više svojoj porodici s kojom provodi veći dio svog vremena, ali i pored toga stigne da "nešto" zaradi.

Legendarni Becks je stvorio od sebe brend koji će teško neko moći nadmašiti. Čovjek koji je skoro pet godina u penziji u 2017. godini zaradio je čak 29 miliona funti, što je više od mnogih fudbalskih zvijezdi koje su u jeku svojih karijera.

Beckham (42) dnevno zaradi oko 40.000 funti zahvaljujući ugovorima sa Adidasom, Haigom i H&M-om. Becks se posvetio biznisu, a pojavom u reklamama inkasira ogromne sume. Bogatstvo porodice Beckham trenutno iznosi oko 165 miliona funti iako njegova supruga Viktorija redovno ima milione gubitaka godišnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi