Umalo je uništila Beckhamov brak: "Nudili su mi milion ako snimim seks"

Gdje je danas Rebecca Loos?

Umalo je uništila Beckhamov brak: "Nudili su mi milion ako snimim seks"

Otočki mediji istražili su gdje je danas Rebecca Loos, djevojka koja je široj javnosti najpoznatija po tome što je David Beckham s njom prevario suprugu Victoriju.

Nekadašnji reprezentativac Engleske je 2003. godine imao aferu s djevojkom po imenu Rebecca Loos. Zbližili su se u vrijeme kada je ona radila za njega kao prevoditeljica dok je još igrao za Real Madrid, a u njezinom društvu je uživao puna četiri mjeseca.

Kako je Rebecca tvrdila, njihov je odnos na početku bio romantičan, ali kasnije se pretvorio u čisti seks zbog čega se osjećala poput prostitutke. Iako ova afera nikada nije potvrđena s Beckhamove strane, podigla je veliku prašinu u medijima i o njoj se i danas priča.

Rebecca danas živi u Norveškoj, mirnijim životom, a prilikom gostovanja u emisiji BBC radija otkrila je da su joj svojevremeno da nudili milion funti ako snimi seks sa slavnim engleskim fudbalerom. Novac joj je obećavao pokojni Max Clifford, poznat po 'prodavanju' sočnih vijesti tabloidima.

"Rekao mi je da će mi odmah sjesti milion funti na račun ako to učinim. Ne žalim što to nisam uradila, volim ono što jesam i ono što imam", rekla je Rebecca za BBC, pa nastavila:

"Meni nikad nije bilo do novca, već do istine, zato sam izašla u javnost o aferi s Davidom. Htjela sam biti iskrena. Bila sam šokirana kad mi je Max Clifford ponudio milion funti ako snimim seks vrpcu. Rekla sam mu da nema šanse jer mi nikad novac nije bio prioritet", istakla je Rebecca koja se u međuvremenu udala za doktora i danas ima svoj joga studio.

S druge strane, David i Victoria su, bez obzira na sve, uspjeli sačuvati brak. Danas su jači nego ikada.

Top Komentari

stakleni
Beckham je sam mogao upropastiti svoj brak. Pustite nju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi