7

Komentari (7)

user1587303906
A zasto bi i dao novac on ga je zaradio i moze trosit na sta on oce
Zaštita Identiteta
pobogu niko ne priča o parama za državu, respiratore, sistem, nazovi kako hoćeš... ako imaš, a komšija nema zato što ne može radit jer je sve živo u blokadi zbog virusa... pomozi komšiji... to je "borba" protiv "virusa"... nije virus samo što oboli čovjek već utiče na društvo
pitaristok
Onaj dan kad si dao gol protiv Arsenala za City i sprintao da ga proslavis ispred gostujucih navijaca (Arsenala) a tamo si slavu stekao vidio sam da si smece od covjeka... Ne kazem da nisi nikad nikoga pomogao,ne kazem da trebas dati i euro za ovu prevaru od virusa...ali si smece.
YouTalkinToMe
Za “borbu” protiv korone i ne treba dati ni dinar, to je cisto bacanje para. To je ista “borba” kao i protiv raka, side, dijabetesa, als i ostalih bolesti. Svake godine miljarde se sakupe i odu za te “borbe” i niti para niti lijeka.
Zeleni_zub
frogman
Nije ovo bas istina, covjek ipak daje i pomaze treba malo i istraziti prije nego.se objavi nesto
Bhf111
Obice ti se od glavu sve tk
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti