Zvijezda engleskog fudbala nema mira, ali ponašanje njegove supruge je još čudnije

Novi problemi i na kraju isti epilog

Zvijezda engleskog fudbala nema mira, ali ponašanje njegove supruge je još čudnije

Haris Zilić

Engleski fudbaler Kyle Walker ne može se očigledno smiriti kada je u pitanju privatni život i kao da želi da bude u centru pažnje, ali radi poteze koji se ne sviđaju njegovog supruzi Anni Kilner.

Krajem prošlog mjeseca Walker se sastao sa bivšom ljubavnicom i influencericom Lauryn Goodman, s kojom zapravo ima sina.

Annie je to saznala i bilo je žestoko ljuta na Kyle, a nije prvi put da njihov brak proživljava sčlične situacije jer je Wlaker i ranije viđen u društvu drugih djevojaka.

On ju je ranije prevario s britanskom TV zvijezdom Laurom Brown, nakon čega ga je izbacila iz kuće, ali na kraju je odlučila da pređe preko toga, pa mu se opet vratila.

Čini se da je Annie i sada odlučila da mu oprosti prenose tamošnji mediji.

Navodno je pomenuti par uhvaćen na romantičnoj večeri, a Annei je ranije izjavila za medije

Oglasi

The Sun ide korak dalje i govori da Anni to čini sve zbog novca, a to su su podvukli činjenicama da Walker u braku nije još potpisao veći ugovor sa Građanima.

Walkerova godišnja primašnja iznose 6,5 miliona eura i na snazi je od 2019. godina. Ugovor sa Cityem ima do 2024. godine.

Dakle, Walker pomenuta primanja je imao i prije stupanja u brak (2021. godine) tako da u slučaju razvoda, Anni ne bi imala pravo na dio bračne stečevine.

Walker je početkom 2020. godine počeo vezu upravo sa Lauryn Goodman, koja mu je rodila i dijete, ali je i tada Annie imala razumijevanja, pa Walkeru oprostila.

Walker nastavlja da živi svojim životom, ljubi druge i ne mari za svoju suprugu, a njoj najteže pada kada sazna da je bio u društvu Lauryn koju ne podnosi i za koju kaže da je "d*olja koja joj krade muža".

Engleski mediji pišu da je ovo ukupno peta prevara koja je Annie oprostila Kyleu a za koje se zna u javnosti.

Annie i Kyle upoznali su se u Sheffieldu, njihovom rodnom gradu, kada je nogometaš imao 17, a Annie 15 godina. Njihova veza je dugo trajala, a 2021. godine su se i vjenčali. Imalju i troje djece.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi