Pet zvijezda želi napustiti Manchester City, glavni razlog je Pep Guardiola

Nisu zadovoljni

Pet zvijezda želi napustiti Manchester City, glavni razlog je Pep Guardiola

E. Oštraković

Ekipa Manchester Cityja ove sezone borbu za prvo mjesto u Premiershipu do kraja će voditi sa Arsenalom koji je trenutni lider na tabeli.

Manchester City se nalazi na drugom mjestu sa utakmicom više u odnosu na Arsenal, te pet bodova zaostatka za liderom.

Osim Haalanda, koji je bukvalno "eksplodirao" od svog dolaska u Manchester City, ostatak ekipe ne igra na tako visokom nivou.

Mnogo je nezadovoljnih igrača u timu, a sve to odražava se na cijeli kolektiv, a to se najbolje primjenit na njihovim rezultatima.

Svoju narednu utakmicu Manchester City igra upravo protiv Arsenala i to na domaćem terenu u okviru FA kupa, a utakmica se igra u petak.

Bit će to sjajna šansa da pokušaju ostvariti pobjedu i tako poljuljau tim iz Londona, koji ove sezone igra zaista sjajano.

Oglasi

Ipak, u Manchester Cityju postoji nekoliko problema unutar same ekipe, a sve je danas procurilo u javnost, te se podigla velika prašina oko svega.

Kako prenose engleski mediji, pet nogometaša je nezadovoljno tretmanom koji imaju od strane njihovog trenera Pepa Guardiole.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radi se o Bernardu Silvi, Joao Cancelu, Ilkayu Gundoganu, Aymericu Laporteu i Kyleu Walkeru, te svi žele da napuste klub.

Bio bi ovo veliki udarac za tim Manchester Cityja ukoliko svi napuste klub u narednom periodu, ali sigurno da Guradioli ne trebaju nezadovoljni fudbaleri u timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi