Tajno dolazila u krevet nevjernom Walkeru i rodila mu dijete - Sad roni suze, a supruga pobjegla!
Kyle Walker živio je dvostruki život.

Lauryn Goodman u teškoj životnoj epizodi

Tajno dolazila u krevet nevjernom Walkeru i rodila mu dijete - Sad roni suze, a supruga pobjegla!

Eldar Ganibegović

Kyle Walker poznat je kao sjajan bek, ali i kao vrlo kontroverzna ličnost van terena. Naročito se to odnosi na ljubavni život. Djevojka koja mu je rodila dvoje djece zbog njega je sada u stanju šoka.

Annie Kilner ljubav je iz djetinjstva Kylea Walkera. Ona je fudbaleru Manchester Cityja rodila i troje djece, no daleko od toga da je sretna u tom odnosu čemu svjedočimo ovih dana.

Godine 2021. Annie Kilner se udala za Kylea Walkera i rodila mu troje djece, no bila je prevarena više puta. Tome sada svjedoči i najnovije saznanje.

Naime, poznato je da je prije braka s Annie Kilner Kyle Walker dobio dijete, Kaira, s Lauryn Goodman. No, svojoj ženi je i nakon ulaska u brak radio strašne stvari.

Dvostruki život Kylea Walkera

Engleski fudbaler živio je dvostruki život. Bez znanja supruge Kilner nalazio se s majkom svog prvog djeteta i s djetetom, a sada mu je u životu prava drama. 

Potvrđeno je da je on otac drugog djeteta Lauryn Goodman koje ima tek pola godine. Također, ranije se tajno nalazio s Goodman u Manchesteru i svojim sinom, te je plod tih sastanaka dijete nedavno rođeno. 

Oglasi

Lauryn Goodman je sve javno priznala. Našla se s Annie Kilner i sve joj otkrila, a tu je i još nekoliko detalja koje je podijelila na Instagramu. 

"Ovo pišem uplakana i slomljena pred svojom djecom. Obratila sam se Annie i ispričala joj o svemu. Otišla sam sa svojom djecom jer je ovu sedmicu bilo teško izdržati.

Story Lauryn Goodman. 

Lauryn Goodman i Annie Kilner - Detalji razgovora

"Moraš reći Annie da si ti otac naše kćeri i da imaš odnos sa svojom djecom. Moramo započeti 2024. na otvoren način. Ako svi znaju gdje su, mogu sami donositi odluke", rekla je Goodman u intervjuu za The Sun, te nastavila:

"Nisam htjela još više uzrokovati bol Annie ili biti kučka, ali morala sam joj reći jer je Kyle bio preslab da to učini. Skorila su se saslušanja oko naše kćeri, papirologija je letjela uokolo i održani su pravni sastanci i Annie je morala znati istinu prije nego što nešto izađe u javnost."

"Kyle je bio sretan skrivajući istinu jer je imao dvije porodice i bojao se šta će se dogoditi kad Annie sazna, ali stalno sam mu govorila: "Naša kći ne može biti tajna, ona je čovjek".

"Nisam htjela da se razdvoje ili da naude jedno drugom, ali to je moralo biti javno za dobrobit svih nas. Kad sam rekla Annie, bila je hladna i smirena."

Nakon svega, supruga Kylea Walkera je "pobjegla" od njega, odnosno objavila je da se rastaje od njega. On se preselio u stan blizu porodične kuće u Prestburyju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi