Žena engleskog reprezentativca će poludjeti od muke, njen dragi je opet uhvaćen sa drugom

Kyle Walker ne zna stati

Žena engleskog reprezentativca će poludjeti od muke, njen dragi je opet uhvaćen sa drugom

Edmir Škorić

Nema sedmice u kojoj Kyle Walker nije protagonist nekog naslova za njegov izvansportski život. Prije samo nekoliko dana procurio je snimak na kojem se vidi kako u jednoj diskoteci u potpuno pijanom stanju spušta hlače i ljubi ženu koja nije njegova.

A defanzivac Manchester Cityja često voli "sa strane", zbog čega se njegova supruga u više navrata rastajala sa njim i još uvijek joj priređuje momente strave i užasa.

Annie Kilner se nadala da će se promijeniti, ali on ju iznova uspijeva povrijediti. Sada se Walker sastao sa bivšom ljubavnicom i influencericom Lauryn Goodman, s kojom zapravo ima sina.

Istina je da su se oboje sreli u advokatskom uredu kako bi se bavili upravo pravnim pitanjima oko skrbništva nad djetetom. No, to je učinio svojoj supruzi iza leđa, što ju je razljutilo, piše list The Sun.

"Nije joj bilo drago što se sastao s njom, pa makar to bilo samo s advokatima kako bi razgovarali o pravnim stvarima", rekli su izvori bliski mladoj ženi za spomenuti medij.

Kyle i Annie su se upoznali kao tinejdžeri, ali ona je s njim u braku doživjela na desetine negativnih vijesti

Walker i njegova partnerica upoznali su se u Sheffieldu, njihovom rodnom gradu, kada je nogometaš imao 17, a Annie 15 godina.

On ju je ranije prevario s britanskom TV zvijezdom Laurom Brown, nakon čega ga je izbacila iz doma, ali odlučila da pređe preko toga, pa mu se opet vratila.

Potom je početkom 2020. godine engleski reprezentativac započeo vezu upravo sa Lauryn Goodman, koja mu je rodila i dijete, ali je i tada Annie imala razumijevanja, pa Walkeru oprostila.

Walker nastavlja da živi svojim životom, ljubi drugei ne mari za svoju suprugu, a njoj najteže pada kada sazna da je bio u društvu Lauryn koju ne podnosi i za koju kaže da je "d*olja koja joj krade muža".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi