Pojavila se fotografija i kompromitovala Mbappea: Prihvatio je ono što je tako dugo odbijao
Foto: Instagram - @k.mbappe

Lakše je tako

Pojavila se fotografija i kompromitovala Mbappea: Prihvatio je ono što je tako dugo odbijao

Eldar Ganibegović

Kylian Mbappe važi za jednog od najboljih fudbalera svijeta. Mnogi ga smatraju bahatim zbog nekih njegovih poteza, no mora se priznati i da je jako simpatičan lik, a sada je odlučio da prihvati ono od čega je jako dugo bježao.

Za Kyliana Mbappea se po prvi put čulo u sezoni 2015/16. kada je postigao 11 golova za Monaco u Ligue 1, a iduće sezone je tek eksplodirao.

Postigao je 29 golova u francuskom šampionatu i dodao devet u Ligi prvaka te zaslužio transfer u PSG gdje briljira do dan danas.

Otkada je stigao na veliku scenu, prati ga priča da itekako liči i podsjeća na legendarnog Donatella, lika iz crtanog filma "Ninja kornjače". 

Znali su se saigrači i navijači zezati s njim oko toga, a znali su ga i provocirati na taj račun kao što je radio Emiliano Martinez.

Generalni dojam je da je Mbappeu smetao taj nadimak, odnosno nadimak "kornjača", no sada je odlučio da prihvati stvari onakve kakve jesu i u redu mu je da ga zovu "Donatello", umjesto "kornjača". 

Na društvenim mrežama počela je kružiti fotografija Mbappea sa svojim "dvojnikom" i očigledno je da mu je sada u redu povezanost s njim.

Ne tako davno, njegove kolege su mu obećale da ga više neće uznemiravati i da ga više neće zvati "kornjača", pa su ga prozvali "Donatello", na smijeh Mbappea, koji je mislio da više ne može pobjeći od ovog nadimka, pogotovo što je u tom smislu dobio i "poklon iznenađenja" .

Nedavno je Hakimi nazvao Mbappea "pingvin" zbog njegovog lelujavog hoda, pa je čak dao autogram na lopti na kojoj je napisao "Pingvin broj 1". Još jedan njegov stariji nadimak je Kiki, a otkrio ga je Griezmann.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi