Velike zvijezde upale među običnu raju - Niko nije mogao naslutiti o kome se radi
Fudbalske zvijezde potpuno maskirane na ulici i niko nije znao o kome se radi

Ulice New Yorka su čudo

Velike zvijezde upale među običnu raju - Niko nije mogao naslutiti o kome se radi

Midhat Šljivak

Velike fudbalske zvijezde prepoznatljive su širom svijeta, pa su neki od njih prinuđeni da se kriju kada izađu u javnost, a to su upravo uradile zvijezde PSG-a Kylian Mbappe i Achraf Hakimi.

Kylian Mbappe i Achraf Hakimi razljutili su navijače PSG-a odlukom da nakon poraza od Lensa (3:1) odu na odmor u New Yorku, gdje su proveli nekokliko dana.

Duo iz pariškog kluba prisustvovao je NBA utakmici Brooklyn Netsa, a bilo je i uživanja u noćnim čarima koje pruža Velika jabuka.

Sjajni fudbaleri odlučili su se i za šetnju New Yorkom. Željeli su da vide grad kao 'obični' građani i u tome su itekako uspjeli.

Potpuno maskirani s kapuljačama na glavi prisustvovali su uličnim predstavama koje nudi ovo čudo od grada i apsolutno niko nih nije prepoznao.

Mnogi gledaoci nisu ni slutili da pored njih stoje velike zvijezde koje na godišnjem nivou zarađuju ogromne cifre, ali su se realno oni dobro potrudili da ih niko ne prepozna.

Oglasi

Nekom iz publike su očigledno bili zanimljivi. Zumirao je ovaj dvojac, vjerovatno je i znao o kome se radi, ali nije ih želio uznemiravati.

Mbappe i Hakimi su nakon dugo vremena osjetili kako je biti običan čovjek, barem što se tiče šetnje ulicama i prisustvovanja događajima koji su u Evropi za njih nemoguća misija.

Dvojcu iz PSG-a nakon kraćeg odmora slijedi povratak u Pariz i novi ogromni izazovi u ostatku sezone u kojoj će se aktuelni prvak Francuske boriti za brojne trofeje.

U Ligue 1 su kao i uvijek glavni favoriti, ali cilj kluba je svakako osvajanje Lige prvaka, što je trofej kojeg bogati vlasnici sanjaju.

PSG naredni meč igra u petak u francuskom Kupu, a protivnik je ekipa Chateaurouxa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi