Nekad zvijezda filmova za odrasle, danas ponosna mama - Lana Rhoades otkrila ko je otac njenog sina
Nekadašnja glumica iz filmova za odrasle konačno je odlučila reći ko je otac njenog djeteta (Foto. Instagram)

Povezivala se s mnogima, ali sumnje su se obistinile

Nekad zvijezda filmova za odrasle, danas ponosna mama - Lana Rhoades otkrila ko je otac njenog sina

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda filmova za odrasle Lana Rhoades javno je saopštila ime NBA zvijezde koja je otac njenog djeteta. Kao što su svi očekivali to je košarkaš Boston Celticsa Blake Griffin.

"Košarkašica sam. Imala sam osam mjeseci NBA DNK u sebi", hvalila se prije nekoliko mjeseci javno ova 27-godišnja glumica iz filmova za odrasle.

Odmah je svima bilo jasno kako se hvali da je njen novorođeni sin dijete nekog od NBA igrača i odmah su počele špekulacije o kome se radi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BuRyJm8gzGx/[/instagram]

Povezivala se Lana s mnogim NBA zvijezdama. Ipak, kada su svi vidjeli dijete bilo je jasno da je otac Blake Griffin jer je malac preslikana kopija ovog 34-godišnjeg košarkaša.

Ipak, nijedno nije željelo pričati o tome sve do jučer kada je Lana odlučila javno prozvati Griffina da bi mu bilo dobro da konačno dođe posjetiti sina i bila je poprilično žestoka prema njemu.

Oglasi

"Hej Blake. Barem posjeti svoje dijete prije nego što ti dupe pošalju u Kinu naredne sezone", poruka je Lane Rhoades na društvenim mrežama.

Lana je ovim aludirala na ulogu 34-godišnjeg krilnog centra u dresu Boston Celticsa koja je bila doslovno zanemariva u doigravanju i poručila mu je da se spremi igrati kinesku ligu naredne godine. Konačno je i priznala da je Blake otac njenog djeteta.

Tako je potvrdila sve sumnje koje su se pojavljivale proteklih mjeseci jer malac je doslovno kopija svog oca.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmaVvpFjOCv/[/instagram]

Nekadašnji prvi pik NBA drafta iza sebe ima jednu od najskromnijih sezona u karijeri. Prosječno je ubacivao četiri poena uz gotovo četiri skoka po utakmici.

U bogatoj karijeri Griffin je u dresu Clippersa, Pistonsa, Netsa i Celticsa na prosjeku od 19 poena i osam skokova po utakmici.

Promo

Oglasi