Djevojka koja Veležu donosi sreću

Lana je opet briljirala

Djevojka koja Veležu donosi sreću

E. Škorić

U čarobnoj sarajevskoj noći, prepunoj Mostaraca, Velež je na Grbavici savladao slavni grčki AEK s 2:1.

Na Grbavici je bilo oko 7.000 gledatelja, uglavnom navijača Veleža koji su priredili spektakl, baš kakav su priredili Feđa Dudić i njegovi igrači.

Nije se Rođenima davalo puno šansi u duelu sa slavnim klubom iz Atine, no oni su fantastičnom igrom i velikom borbom stigli do pobjede u prvom meču 2. pretkola UEFA Konferencijske lige, pa uoči revanša imaju prednost od jednog gola i svakako mogu i dalje da sanjaju najljepše snove. Koliko god to trajalo...

A osim sjajnih Rođenih, pažnju je na momente na Grbavici krala voditeljica FACE-a Lana Stanišić.

Nju gledatelji, barem sportskog programa, ranije nisu često viđali na terenima, ali se ova zgodna djevojka sinoć pojavila i mnoge ostavila bez teksta svojim izgledom. Osim toga, čini se da donosi sreću Veležu jer je uz njeno prisustvo pao i tim iz Sjeverne Irske u prvom pretkolu Konferencijske lige.

Pratila je duel pored terena stadiona Grbavica, a kasnije je u društvu komentatora Marjana Mijajlovića intervjuisala aktere utakmice.

Oglasi

Na zapadnoj tribini Grbavice dobila je ovacije, neki su joj dobacivali, a čak su i igrači dva tima bili očarani, pa nisu mogli da zanemare njeno prisustvo.

Sudeći po objavama na Instagramu, Lana voli da putuje, da trenira i takođe voli svoj posao pa često pozira s raznim gostima i sa mikrofonom u ruci.

Oglasi

Oglasi

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti