Obukla crveno da sluti na radost: Lana je spremna, hoće li uz Marjana ponovo donijeti Veležu sreću?

Na zadatku

Obukla crveno da sluti na radost: Lana je spremna, hoće li uz Marjana ponovo donijeti Veležu sreću?

E. Škorić

Novinarka Face TV Lana Stanišić ponovo će biti uz Velež.

Ona je zajedno s Marjanom Mijajlovićem Rođenima donijela sreću u prvom i drugom pretkolu (Coleraine, AEK), a sada će svojim prisustvom uveličati i duel sa Elfsborgom u trećem pretkolu.

Velež od 20 sati na Grbavici dočekuje švedsku ekipu nakon 1:1 u prvom meču i pokušat će da napravi historijski rezultat, te da ugovori nova dva meča u play-offu i to protiv velikog Feyenoorda.

Očekuje se veliki broj navijača na stadionu u Dolini ćupova, a oni koji ostanu da utakmicu prate putem malih ekrana, imat će mogućnost da uživaju uz glas legendarnog Marjana, ali i uz atraktivnu novinarku Lanu Stanišić.

Lana se također sprema za novu Veležovu evropsku noć na Grbavici. U čast Veleža obukla je i crvenu haljinu, te poželjela sreću izabranicima Feđe Dudića.

Oglasi

Nedavno je dala intervju za SportSport.ba i priznala da je uz Velež zavoljela najvažniju sporednu stvar na svijetu.

"Moram biti iskrena da čari fudbala tek otkrivam, što mi cijelu priču čini zanimljivijom. Sigurna sam da ću uz Marjana mnogo toga naučiti, a nekako bih izdvojila Velež, s njima sam počela gledati fudbal na drugi način, tako da se smatram pionirom koji će tek da stekne svoje favorite. Velež će ostati klub koji je meni promijenio pogled na fudbal, profesionalno i privatno", kazala je tada.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi