Atraktivna Hrvatica pokazala šta joj je reprezentativac Srbije napisao tokom SP u Kataru!

Lara Tomasović kod Danila Badnjara u emisiji

Atraktivna Hrvatica pokazala šta joj je reprezentativac Srbije napisao tokom SP u Kataru!

Eldar Ganibegović

Nastup Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru bio je obilježen seks skandalima. Navodno su neki fudbaleri spavali sa ženama svojih reprezentativnih kolega, a sada dolaze nove vijesti kada su ponašanja reprezentativaca Srbije u pitanju. 

Reprezentacija Srbije stavljena je u ulogu favorita iz sjene tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, ali nisu opravdali očekivanja koja su stavljana pred njih, ni ona koja su sami pred sebe stavljali.

Išlo se u Srbiji toliko daleko da se najavljuje i borba za titulu prvaka svijeta, no Orlovi su potpuno podbacili i s jednim osvojenim bodom završili nastup već u grupnoj fazi takmičenja.

Dvije su utakmice izgubili (Brazil i Švicarska) i jednu remizirali (Kamerun) te na kraju završili na četvrtom, a time i posljednjem mjestu u grupi G.

Iako je od Svjetskog prvenstva prošlo dva mjeseca, iz kulisa srpske reprezentacije na vidjelo izlaze nove činjenice. Ispostavilo se da nisu svi igrači bili u potpunosti fokusirani na sportsko takmičenje.

Nove informacije o tome iznijela je Lara Tomasović, poznata hrvatska influenserica, model i fitness trenerica. Mlada žena je gostovala u emisiji Danila Badnjara poznatijeg kao Čoda na YouTubeu.

Oglasi

Tijekom razgovora upitali su je je li joj neko od srpskih ili hrvatskih fudbalera pisao na Svjetskom prvenstvu. Dvadesetogodišnjakinja je odgovorila potvrdno i otkrila da se radi o jednom od Stojkovićevih igrača.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiQQrIGMbbA/[/instagram]

"Pa... pisao mi je jedan od igrača iz Srbije", priznala je žena, a zatim pokazala poruku voditelju. Otkrila je kako još uvijek s vremena na vrijeme dobiva poruke od ovog igrača.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnKpDRgrF9l/[/instagram]

Poznati YouTuber našalio se da je sigurno riječ o Dušanu Vlahoviću, ali žena nije potvrdila ovu informaciju. "Ne želim javno iznositi detalje o njemu", rekla je.

Oglasi

Srbijanski mediji ističu da su Tomasovićeve informacije izazvale "novi, ali ne i prvi skandal" Stojkovićevih igrača tijekom Svjetskog prvenstva. Bio je i glasan skandal nakon utakmice s Kamerunom (3:3).

Iza kulisa su kružile glasine o navodnim intimnim vezama nekih igrača s djevojkama ili suprugama ostalih saigrača iz reprezentacije. Informacija o aferama navodno je dovela do tuče igrača.

"Vlada opšti haos, svi pričaju samo o izdaji", otkrio je tada izvor blizak selekciji Srbije, a mediji su išli toliko daleko da su pisali i da je jedan od igrača koji je u sve umiješan Juventusov Dušan Vlahović. 

Međutim, informacije o navodnim aferama demantovao je Dušan Tadić. Veznjak amsterdamskog Ajaxa kazao je kako je raspoloženje u momčadi pozitivno i nema unutarnjih sukoba.

"Nikada nije bila bolja atmosfera među igračima. Stvorili smo skladan tim. Moramo ostati u ovoj atmosferi i s takvim stavom do kraja", naglasio je tada kapiten selekcije Srbije. 

Top Komentari

Manager
Vrhunski članak sportskog novinarstva!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi