Zaveo 22 godine stariju ženu NBA legende, a otkrilo se da ona nije jedina: Košarkaš napravio haos
Foto - Instagram / Larsa Pippen

Malik Beasley živio dvostruki život

Zaveo 22 godine stariju ženu NBA legende, a otkrilo se da ona nije jedina: Košarkaš napravio haos

Midhat Šljivak

Larsa Pippen, bivša supruga NBA legende Scottieja Pippena, uspjela je rasturiti još jedan brak.

Ova 46-godišnjakinja započela je vezu sa 22 godine mlađim košarkašem Minnesota Timbewolvesa Malikom Beasleyjem.

Beasley je odlučio krenuti u aferu sa atraktivnom Larsom, a to će ga koštati braka jer je njegova aktualna supruga Montana Yao odlučila da podnese zahtjev za razvod braka.

"Pao joj je mrak na oči kada je vidjela Malika kako se drži za ruke sa Larsom Pippen", tvrdi izvor blizak Montani za TMZ i nastavlja.

"Očekivala je da bude kući u Minnesoti za 24. rođendan kojeg slavi 26. novembra. Bila je razočarana kada se nije pojavio. Uznemirena je oko svega i podijela je zahtjev za razvod braka".

Nije Larsa jedina sa kojom je Malik varao suprugu. Pojavila se informacija i da je imao vezu sa još jednom ženom koju je čak dovodio u kuću gdje je živio sa suprugom i djetetom. Živio je dvostruki život, a da nesretna Montana nije ništa mogla ni naslutiti.

Beasley je napravio istinski haos, a sa druge strane Larsa je nastavila da lovi mlade NBA košarkaše jer je ranije bila u odnosima sa Benom Simmonsom i Tristanom Thompsonom. Još uvijek nije zakonski razvedena od Scottieja, ali par već dvije godine ne živi zajedno.