Jedan komentar je bio dovoljan da krene haos na društvenim mrežama: U glavnoj ulozi je Larsa Pippen

Bivša supruga košarkaške legende

Jedan komentar je bio dovoljan da krene haos na društvenim mrežama: U glavnoj ulozi je Larsa Pippen

M. Šljivak

Larsa Pippen, bivša supruga legendarnog košarkaša Chicago Bullsa Scotteja Pippena, napravila je pravi haos na društvenim mrežama.

Ona je postavila fotografiju uz komentar:

"Pronađi nekoga kome ćeš biti na prvom mjestu".

Zatim je došao komentar u kojem je Pippenov fan isprozivao 45-godišnjakinju.

"To je zapravo Scottie i uradio. Bio ti je lojalan. Ispravi me ako griješim, ali zar ga nisi ti prva prevarila?", upitao je pratioc.

A zatim je Larsa krenula u obračun:

"Zaista? Uradila sam sve za njega. Prestani pričati o nečemu što ne znaš. Podržavala sam ga i uvijek ću i samo što ne iznosim prljave stvari ne znači da ne postoji. Samo ne želim da to iznosim", poručila je ona.

Larsa i Scottie bili su u braku od1997. godine i razveli su se 2018. godine. Imaju četvero djece.

Top Komentari

Penderinos
E moj skoti bil' mi posudio ženu
1 2
dinass
Vidi se po njoj ko je i sta je jos pljuje po covjeku koji joj je omogucio da ima sve bez imalo truda.Napravila je Skotija papkom jer ga je nagovarala da tjera Chicago da mu da bolji ugovor
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.