Odvela je u krevet momka kojeg je gledala kako raste, tu su i dokazi, a ona i dalje sve negira
Foto - Instagram

Larsa je nevjerovatna

Odvela je u krevet momka kojeg je gledala kako raste, tu su i dokazi, a ona i dalje sve negira

Midhat Šljivak

Nekadašnja supruga velike NBA legende Scottieja Pippena, 48-godišnja Larsa, konstantno je u centru pažnje američkih medija.

Iako je duboko u petoj deceniji života, Larsa živi život 20-godišnjakinje i maksimalno uživa u slobodi koju ima.

Američki mediji nedavno su je povezali sa 17-godina mlađim Marcusom Jordanom, sinom najvećeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana.

Larsa je doslovno gledala Marcusa kako odrasta dok su njen suprug i Michael igrali skupa u Chicago Bullsima i na kraju ga je dočekala u krevetu.

Par je dosta puta viđen zajedno u javnosti. Iako fotografije govore više od hiljadu riječi, Larsa i dalje tvrdi kako su ona i Marcus samo dobri prijatelji.

Oglasi

"Morate razumjeti da imam dosta prijatelja. Nekad izađem s nekim i to se uveliča. Tri godine smo prijatelji i izađemo ponekad", istakla je Larsa.

Larsa je u braku sa Scottie Pippenom bila od 1997. do 2021. godine. Ostavila je njegovo prezime i ima samo riječi hvale za bivšeg supruga.

"Bila sam udata za slavnog momka koji je bio veoma sladak, koji je imao sjajno tijelo i koji mi je poklonio četvero prekrasne djece. Ako nekad nađete takvog momka, budite s njim. Rijetki su. Moram priznati da se nije bilo lako od njega razvesti", rekla je Larsa Pippen.

Larsa Pippen je učesnica brojnih reality programa u Sjedinjenim Američkim Državama i na taj način zarađuje novac za život.

Mora se priznati da s 48 godina svojim izgledom plijeni veliku pažnju i nije nikakvo čudo što muškarci pokazuju veliki interes za njom.

Oglasi