Gledao je tog dječaka kako raste i ni slutio nije da će mu u budućnosti završiti u krevetu sa ženom
Foto - Instagram

Larsa uhvatila mnogo mlađeg Marcusa

Gledao je tog dječaka kako raste i ni slutio nije da će mu u budućnosti završiti u krevetu sa ženom

M. Šljivak

Bivša supruga apsolutne NBA legende Scottieja Pippena, 48-godišnja Larsa, počela je vezu s Marcusom Jordanom, 31-godišnjim sinom čuvenog Michaela Jordana.

Scottie Pippen i Michael Jordan godinama su igrali jedan pored drugog u Chicago Bullsima. Nisu se previše voljeli iako su uzeli šest NBA naslova, a Scottie je nakon emitiranja dokumentarca 'Posljednji ples' žestoko napadao Michaela zbog određenih scena u kojima je predstavljen na loš način.

Pippen je tokom 90-ih gledao Jordanovu djecu kako odrastaju. Ni slutio nije kako će mu jedno od njih godinama kasnije završiti sa ženom.

Iako je odbijala navode da je u vezi s Marcusom, američki mediji su ponovo uhvatili par na djelu. Uživali su u noćnim čarima New Yorka i na taj način su potvrdili kako su skupa.

Razlika u godinama im ne smeta. Larsa je 17 godina starija od Marcusa, no njen izgled ne otkriva preveliku razliku. Odlučili su da započnu vezu i sada već nema nikakve potrebe da bilo šta poriču.

Oglasi

Larsa Pippen je ostavila prezime slavnog muža od kojeg se razvela prošle godine nakon 24 godine braka. S njim je dobila četvero djece u ovom periodu.

Poznata je kao žena koja voli košarkaše. S njih nekoliko je uhvaćena nakon što je počela prije nekoliko godina živjeti odvojeno od muža. Na kraju je završila s Marcusom koji je i sam pokušao pratiti očeve stope i igrati košarku.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRUCUodjx3r/?hl=en[/instagram]

Međutim, nije postao profesionalac. Odlučio je 2012. godine okončati nastupe na univerzitetu Sjeverna Karolina i posvetio se maksimalno školi i godinu dana kasnije uzeo je diplomu u menadžmentu.

Činjenica da je sin najboljeg košarkaša svih vremena uvijek mu je donosila pažnju medija. Sada će još i više biti prisutan u njima jer je završio u krevetu poznate reality zvijezde, ali i bivše supruge očevog saigrača.

Larsa Pippen je učesnica brojnih reality programa u Sjedinjenim Američkim Državama. Njen izgled zaista privlači pažnju publike, a atributima nije odolio ni 31-godišnji Marcus.

Oglasi