Legenda u velikom stilu ismijao bivšu nakon što ju je ostavio 16 godina mlađi ljubavnik
Larsa Pippen stalno lovi mnogo mlađe (Foto: Instagram / Larsa Pippen)

Scottie bez milosti

Legenda u velikom stilu ismijao bivšu nakon što ju je ostavio 16 godina mlađi ljubavnik

Midhat Šljivak

Legendarni košarkaš Scottie Pippen (58) u velikom stilu je ismijao kraj veze njegove bivše supruge Larse (49) i 16 godina mlađeg Marcusa Jordana, sina njegovog čuvenog saigrača Michaela Jordana.

Sjedinjenje Američke Države, ali i cijeli svijet, mjesecima unazad brujali su o vezi 49-godišnje Larse Pippen i 16 godina mlađeg Marcusa Jordana.

Razlika u godinama nije nikom smetala već činjenica da se radi o bivšoj ženi legende Chicago Bullsa Scottieja Pippena i sinu najvećeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana, koji je s Pippenom uzeo šest NBA naslova.

Larsa i Marcus su najavljivali velike stvari. Pripremali su se za brak i djecu, ali je iznenada sve nestalo. Došlo je do raskida i sve se srušilo kao kula od karata.

Oglasi

Zajedničke fotografije već su izbrisane, par više ne živi skupa, a legendarni Pippen je u velikom stilu ismijao bivšu suprugu nakon što ju je ostavio mladi ljubavnik.

On je na Instagramu objavio fotografiju kako pali tompus, baš kao što je to nekada činio Michael Jordan uz poruku: "Tišina je strategija, uspjeh je rezultat", poručio je Pippen.

Svi su odmah pomislili da je ovo zapravo jasna poruka za bivšu. Tompus kojeg je pušio simbolizira prezime Jordan, a u komentarima ljudi upravo to tako vide.

"Već slavi raskid bivše i Marcusa", jedan je u nizu komentara na društvenim mrežama.

Oglasi

Scottie i Larsa su u braku bili od 1997. do 2021. godine. Međutim, već godinama ne žive zajedno, a ona se potrudila da se priča o njoj izlazeći s brojnim poznatim košarkašima.

Bivšeg je pokušala obrukati vezom sa sinom njegovog slavnog saigrača, ali i velikog rivala Michaela Jordana. Na kraju se ipak Pippen zadnji smije.

Treba svakako napomenuti da su Scottie i Larsa dobili četvero djece među kojima je i košarkaš Scotty Pippen Junior.

Oglasi