Novopečena žena slavnog fudbalera kojem je nadimak Bik javno se žali: "Iscrpljena sam, ne mogu više"

Nedavno je po drugi put postala majka

Novopečena žena slavnog fudbalera kojem je nadimak Bik javno se žali: "Iscrpljena sam, ne mogu više"

Admin Čaušević

Život žena fudbalera nije toliko opušten i idealan potvrđuje je i komentar supruge jednog od najboljih napadača nakon što je prije nekoliko sedmica po drugi put postala majka.

Novi život Augustine Gandolfo, supruge Lautara Martineza, jednog od najboljih napadača svijeta, teži je od očekivanog.

Nakon udaje za napadača Intera i rođenja drugog djeteta stvari su se za nju potpuno promijenile, a u kakvom stanju se nalazi nedavno se požalila na društvenim mreža,a.

Biti supruga fudbaleranije uvijek krevet pun ruža. Užurbani život mogao bi biti i otežan s vremena na vrijeme, barem prema onome što kaže Agustina Gandolfo.

Partnerica argentinskog golgetera koji nosi nadimak Bik zaposlena je kod kuće i brine o svoje dvoje djece koja joj oduzimaju resurse i energiju.

Oglasi

Ali prije svega vremena jer nema vremena da se posveti sevi sebi jer je zauzeta odgajanjem djece.

I tako je lijepa Agustina svojim pratiteljima na Instagramu dala do znanja kako se osjeća trenutno te se je govorila o stvarima koje joj jako nedostaju.

Sa svog veoma popularno Instagram profila koji broji milijun i šesto hilada pratitelja, Agustina se oglasila sljedećom porukom:

"Jesam li psihički iscrpljena s dvoje djece? Da, jako. Svaki dan odvojim sat vremena za sebe da vježam, treniram, pogledam mobitelu. Treba mi to."

Iako im muževi zarađuju ogroman novac i mogu priuštiti praktično šta požele, u slučaju Gandolfo čini se da baš i nije tako.

S ozbirom da je Martinezu plata na godišnjem nivou preko šest miliona eura postavlja se pitanje zašto se novopočeni bračni par nije odlučio za angažovanje dadilje.

Lautaro i Agustina su se vjenčali u maju ove godine. Prvi put su postali roditelji 2021. godine kada se rodila djevojčica Nina, da bi u augustu dobili i sina Thea.

Top Komentari

user1691064656
Pa ti onda hajd u Bingo, 8 stoja, odradis svojih 8 sati i kuci. Ne patis se po Milanu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi