Lavezzi u ogromnim problemima: Neko se dokopao njegovih eksplicitnih snimaka s Natalijom

Problem za Argentinca

Lavezzi u ogromnim problemima: Neko se dokopao njegovih eksplicitnih snimaka s Natalijom

Midhat Šljivak

Nekadašnji argentinski fudbaler Ezequiel Lavezzi našao se u velikom problemu.

Ovaj 35-godišnjak koji je nedavno okončao profesionalnu karijeru nedavno je 'oteo' djevojku svog najboljeg prijatelja Lorenza Tonettija i uživa u društvu atraktivne Natalije Borges.

Međutim, ovaj par nije bio previše oprezan u vezi s Natalijom. Snimili su nekoliko eksplicitnih videa, a do njih su došle određene osobe koje sada ucjenjuju ovaj par.

Za svaki snimak traže po 5.000 dolara, a to je potvrđeno za argentinske medije.

"Javili su im se s ucjenama na Instagram profile. Imaju njihove snimke, dali su detalje o njima i traže 5.000 dolara po snimku. Čak i da su lažni snimci, to je iznuda".

Lavezzi i Natalia su odmah sve stavili u ruke advokata koji ćepokušati da sredi stvari kako fotografije i snimci ne bi izašli u javnost.

Top Komentari

dinass
Sami objavili sve kao i ostali klosari koji tvrde da su hakovani.Sto se snimas ako neces objaviti?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije