Lažno se predstavljao kao Andrea Pirlo i kupovao stvari, a onda treneru Juventusa stigao račun

Čak ga je i uhodio

Lažno se predstavljao kao Andrea Pirlo i kupovao stvari, a onda treneru Juventusa stigao račun

Endin Čaušević

Alessandro Palazzolo danas je glavna tema italijanske javnosti nakon što se ovaj čovjek lažno predstavljao prethodnih godina kao Andrea Pirlo.

Ovaj 48-godišnji Italijan prije nekoliko godina je odlučio da počne da se predstavlja kao Andrea Pirlo i na taj način kupuje skupocjene stvari. Italijanska Stampa je objavila danas da je Palazzolo optužen za brojne prevare, a mnogi su čak i povjerovali daje on zaista Pirlo.

On je telefonski naručivao razne skupocjene stvari i predstavljao se kao Pirlo i iznenađujuće bilo je dosta onih koji su mu to povjerovali samo na osnovu telefonskog poziva.

Palazzolo je "ordinirao" po radnjama u Torinu, Napulju i Bresciji i naručivao je raznu odjeću i obuću govoreći da je on Andrea Pirlo. Prvi put je tu prevaru pokušao prije dvije godine kada je u Torinu htio da kupi skupocjeni sat, ali mu to tada nije uspjelo.

Ipak, on nije odustajao od svoje ideje i kasnije je imao mnogo više sreće u Napulju i Bresciji gdje je redovno kupovao odjeću i obuću. U sve je bila uključena i njegova djevojka koja se predstavljala kao asistent Pirla, te je išla u radnje kako bi pokupila "kupljenu" robu.

No, sve je jednog dana palo u vodu kada su Pirlu počeli stizati računi za stvari koje on nikad nije kupio. Sve je odmah prijavio policiji, a oni su ubrzo otkrili ko se lažno predstavlja kao Pirlo.

Navodno, Palazzolo je čak uhodio Pirla, a na raznim zabavama se predstavljao kao njegov brat.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Dobro bi bilo da ste postavili sliku tog laznog Pirla...ovako ispade dosadan clanak
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti