LBJ napao Trumpa: Je.. se njemu za ljude!
Foto: EPA

Žestoke riječi NBA zvijezde

LBJ napao Trumpa: Je.. se njemu za ljude!

M. Šljivak

Zvijezda NBA lige LeBron James žestoko je kritikovao predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

Amerika je nakon pucnjave na Floridi gdje je ubijeno 17 osoba ponovo na nogama, a LBJ-u se nisu svidjele Trumpove izjave o ovom masakru.

"Prvi čovjek Amerike je osoba koja ne razmije ljude. Ustvari, je.. se njemu za običnog čovjeka. Dok sam ja odrastao, tri posla su bila svakom inspiracija. Predsjednik SAD-a, najbolji sportaši i veliki muzičari. Niste mogli pomisliti da biste mogli biti na njihovim mjestima, ali ste kupili inspiraciju od njih", rekao je LBJ, te je dodao:

"Trenutno, ovaj predsjednik izgovara riječi koje se ne mogu promijeniti i koje nisu izgovorene u pravo vrijeme. Ipak, možemo ljude savjetovati da slušaju nas i da ono što predsjednik priča nije vrijedno spomena", istakao je LBJ.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti